Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Kyläsaari Helsinki

Kyläsaari, Kyläsaarenkatu 8, 00580 Helsinki


Myymälä- ja tuotetiedustelut, 0400 348 111
Noutopalvelu, 050 501 4858

Avoinna: ark. 9–20, la 10–16.
Katso poikkeavat aukioloajat.

Bussit: 55 ja 56
Raitiovaunut: 6 ja 8
Katso kulkuyhteydet reittioppaasta.

Kartta
Esteettömyys


Kyläsaaren kaupan alakertaan pääsee pyörätuolilla ja lastenvaunujen kanssa. Yläkertaan (huonekalut) on portaat, ei hissiä. Erilliseen sohvamyymälään on yksi porras, ei luiskaa. 
 

Valikoima ja palvelut

  • Kyläsaaressa on myynnissä kaikenlaisia huonekaluja yöpöydistä ja sängyistä aina sohviin ja toimistokalusteisiin saakka
  • Kyläsaaresta löytyvät myös parhaat valikoimat takuukorjattuja ja huollettuja kodinkoneita, kuten pesukoneita, helloja sekä elektroniikkalaitteita (tietokoneita, printtereitä, videoita, stereoita ja televisioita).
  • Monipuolisessa kaupassa on tarjolla myös valaisimia, astioita, vaatteita ja urheiluvälineitä. Ilmaisosasto löytyy kaupan pihalla sijaitsevasta kontista.

Katso esimerkkejä tuotevalikoimasta.

Meiltä löytyy myös kotiinkuljetuspalvelu.


Maksuvälineinä käyvät käteinen, pankkikortti, Mastercard, Visa ja Visa Electron

Kyläsaaren Kierrätyskeskuksen yhteydessä toimiiKommentit Kyläsaari3 HSY:n aluekeräyspiste, jonne otetaan kotitalouksilta vastaan lasia (värillinen ja väritön erikseen), keräyskartonkia, paperia, paristoja, pienmetallia sekä vaarallista jätettä. Lisätietoja: HSY

*Kommentit poimittu asiakastyytyväisyys-kyselystä marraskuulta 2012.
Uusix-verstaat


Samassa osoitteessa sijaitseva Uusix-verstaat ei kuulu Kierrätyskeskukseen, vaan on osa Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveysviraston työhönkuntoutusta. Uusix-verstaiden nettisivut löytyvät tämän linkin takaa.  

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä