Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Oiva-askarteluopas

Oiva-askarteluopas johdattaa sinut kierrätysaskartelun ihmemaahan!

Aineistosta löytyy ideoita ja ohjeita kierrätysmateriaalien käyttöön askartelussa. Vanhoja materiaaleja käyttämällä säästää luonnonvarojen lisäksi rahaa. 

Ohjeet löydät vasemmalta listattuna materiaalin mukaisesti. Ohjeista löytyy vinkkejä esimerkiksi siitä, mitä voi tehdä kangastilkuista, säilykepurkeista,metallilangasta, pakkauspahveista, tai lasipurkeista.

Osa mukana olevista ohjeista on lähinnä huvittavia – toiset taas ovat aivan loistavia. Kaikki ovat mukana siksi, että luovuutemme tarvitsee monipuolista ravintoa. 


Lataa Oiva-askartelupas koneellesi:

Oiva

Oiva askarteluopas A4 (pdf) (30.4 MB)Ohjeita ja perustietoja on koottu myös Ekoarki-hankkeessa:

Askarteluohjeita (pdf) (1.8 MB)
Napeista koru (pdf) (519 kt)
Kierrätysvillapaita (pdf) (1.9 MB)
Fillarituunaus (pdf) (630 kt)


Sivusto on laadittu YTV:n (2010 alkaen HSY) avustuksella.Ehdota meille askarteluaohjeita!

Oletko sinä kehitellyt askarteluidean, jossa on käytetty kierrätysmateriaaleja? Annetaan hyvän kiertää, eli jaa idea kanssamme ja me jaamme sitä eteenpäin.

Julkaisemme valitsemiamme ohjeita Oiva-askarteluoppaassa. Ohjeita voidaan käyttää myös Kierrätyskeskuksen markkinoinnissa. Julkaisun yhteydessä mainitaan aina ohjeen tekijän nimi. Huolehdithan, että sinulla on oikeus jakaa ohje kanssamme.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Nimi *
Sähköpostisosoite *
Askarteluohje *
Liitä kuva 1
Liitä kuva 2
Liitä kuva 3


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä