Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Plan B trashionmuotia ja –huonekaluja Lasipalatsissa

Plan-B-nettisivukuva


Avaamme värikkään Plan B pop up –kaupan Lasipalatsin Akkuna näyttelytilaan 7. heinäkuuta.

Tule tekemään löytöjä: 
  • Värikkäitä ja ainutlaatuisia vaatteita naisille ja lapsille
  • Ihania laukkuja ja pussukoita
  • Kauniita sisustustuotteita
  • Upeita ja mielikuvituksellisia huonekaluja

Osallistu kuvakilpailuun!

somekisa-introkuva

Näytä meille miten hyvin trashion pukee sinua! Ota itsestäsi sovituskuva Plan B –tuotteen kanssa, jaa kuva omalla instagram-tililläsi hashtagilla #PlanBsydanPopup ja voit voittaa 50 euron Plan B -tuotelahjakortin. Sovituskuvia voi postailla kilpailuun aikavälillä 7.-25. heinäkuuta.

Kilpailun voittajan päättää yleisö äänestämällä suosikkikuvaansa. Voittaja on se, jonka kuva on saanut eniten ääniä tällä kilpailusivustolla aikavälillä 7.–31.7.2015. Katso "Osallistujat" ja äänestä kuvia klikkaamalla "Anna äänesi". 

Osallistu ja ääänestä!

Plan B -uusiotuotteet

Plan B tekee vanhasta uutta!

planbtuoli2


Plan B on Kierrätyskeskuksen uniikkien uusiotuotteiden mallisto. Tuoteperheeseen kuuluvat erilaiset asusteet ja vaatteet sekä sisustustuotteet ja huonekalut. Plan B on värikästä ja kotimaista käsityötä.

Plan B -tuotteet valmistetaan kiertoon tulleista materiaaleista. Isommat Plan B -tuotteet, kuten laiskanlinnat, tuolit ja rahit, maalataan ja kunnostetaan Kierrätyskeskuksen puuverstaalla. Verhoomossa niiden uusi ilme viimeistellään.

Sisustustyynyt, sisustustuotteet, vaatteet ja asusteet valmistetaan kierrätetyistä kankaista. Tuotteemme ovat käsityönä tehtyjä, yksittäiskappaleita. Kankaiden joukossa on myös tunnettua designia.

Tuotteita myydään keskitetysti Nihtisillan tavaratalossa, Suomenojan kaupassa sekä Itäkeskuksen kaupassa.

Lue juttu Plan B:stä Länsiväylän kumppanisivuilta.

Katso kauppojen yhteystiedot ja aukioloajat.

planb musta

GalleriaPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä