Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Tavaran lahjoittaminen


Askartelumateriaalin lahjoittaminen

Vastaanotamme mielellämme myös erilaisia askarteluun sopivia materiaaleja, kuten paperia, kangastilkkuja, tapetteja ja somistetarvikkeita ym. Jatkuvasti tuleville materiaaleille yritykset voivat sopia säännöllisen noudon tai tuoda ne itse. Voitte myös sopia, että materiaalia noudetaan tarvittaessa.

Materiaaleja tarjotaan maksutta askartelumateriaaliksi pääkaupunkiseudun kouluille, päiväkodeille ja muille lapsiryhmien kanssa toimiville.

Lue lisää askartelumateriaalien lahjoittamisesta

Ota yhteyttä
Kädentaitopalvelu Näprä: 050 501 4854 tai (09) 310 887 10


Toimistokalusteiden lahjoittaminen

Kierrätyskeskus vastaanottaa hyväkuntoisia toimistokalusteita. Ota meihin yhteyttä täyttämällä noutopyyntölomake ennen toimistokalusteiden toimittamista Kierrätyskeskukseen. Lisää lomakkeen mukaan myös kuvat kalusteista mahdollisuuksien mukaan.

Kuljetuskapasiteettimme ei aina riitä vastaanottamaan suuria määriä toimistokalusteita. Tällaisessa tilanteessa ohjaamme yhteydenottonne Niemi Palveluille. Teemme yhteistyötä Niemen kanssa isojen toimistokalusteiden noudossa. Käyttökelpoiset kalusteet tulevat heidän kauttaan Kierrätyskeskukseen.

Täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä
HUOM! Lisää kuvat toimistokalusteista lomakkeen mukaan. Se helpottaa ja nopeuttaa tiedustelun käsittelyä.

Lue lisää tavaran lahjoittamisesta

Verhoilukankaiden lahjoittaminen

Etsimme lahjoituksena verhoiluun sopivia kankaita. Kierrätyskeskuksen uudistusverstaalla pelastetaan kiertoon tulleita vanhoja tuoleja ja sohvia uudelleen verhoilemalla. Pienten resurssien vuoksi mahdollisuuksia uusien kankaiden ostamiseen ei ole. Kierrätyskeskus vastaanottaa kaikki verhoiluun sopivat kankaat (myös liinakankaat), pakan päät ja kaikki 50 x 50 cm ja sitä isommat palat. Isommissa erissä voit sopia ilmaisesta noudosta.

Ota yhteyttä
Pirjo Sorjonen, myymäläpäällikkö, 045 6366 316, pirjo.sorjonen@kierratyskeskus.fi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä