Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.
Pääkuva 01 (1600x408)
Ympäristökoulutus
Eväitä ympäristökasvatukseen sekä ryhtiä yritysten ympäristötyöhön

Maksuton ympäristöneuvonta (HSY) HSY

Kierrätyskeskus tarjoaa maksutonta ympäristöneuvontaa aikuis-, lapsi- ja oppilasryhmille sekä kasvattajille. Pääkaupunkiseudulla (Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen) ja Kirkkonummella neuvonnan kustantaa HSY.


Tilaa maksutonta ympäristöneuvontaa


Lapsi- ja opiskelijaryhmille

Eri ikäisille lapsille ja nuorille räätälöidyt opetuskokonaisuudet tekevät oppimisesta hauskaa ja mielenkiintoista.


Aikuisryhmille

Mielenkiintoiset koulutukset auttavat ottamaan ympäristön paremmin huomioon arjessa. Koulutuksissa saat hyödyllistä tietoa mm. jätteiden lajittelusta, kompostoinnista, kestovaipoista yms.


Kasvattajille

Koulujen ja päiväkotien henkilökunnalle suunnatuissa ympäristökoulutuksissa opitaan mm. vähentämään jätteitä työpaikalla sekä muuta hyödyllistä tietoa kierrätyksestä, jota voi ammentaa myös avuksi lasten kasvattamisessa.


Ympäristökoulu Polku

Tarvitsetko apua käytännön ympäristötyöhön?


Ympäristökoulu Polku tarjoaa apua ympäristökasvatustyöhön kouluille ja päiväkodeille. Kutsu ympäristöneuvoja kouluun, päiväkotiin tai lastentapahtumaan. Tule ryhmän kanssa vierailulle Ympäristökoulu Polun luokkaan tai osallistu kasvattajien koulutuksiin.

Koulutuspalvelu Tuuma

Tilaa ympäristökoulutusta ja -konsultointia yrityksille


Koulutuspalvelu Tuuma antaa yrityksille ja yhteisöille konkreettiset välineet ympäristötyöhön ja -tekoihin. Palvelumme innostavat ajattelemaan, motivoivat toimimaan sekö auttavat luomaan ympäristöajatteluun kannustavan ilmapiirin.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä