Hyviä kokemuksia

 

Hyvät ideat kannattaa jakaa! Hankkeessa on kerätty kokemuksia yhteistoimin toteutetusta, asuinalueen viihtyisyyttä ja kestävää elämäntapaa edistävästä toiminnasta.

 

Matkan varrelta kerätyt kokemukset on koottu nettipankiksi: www.4v.fi/hyvatkaytannot.

 

 

Esimerkkejä:

Kummipuistotoiminta Vantaalla

Vuokratalon viereinen puisto ei aina ole kiinteistöyhtiön hoidettavana. Vantaalaisilla asukasryhmillä, yhteisöillä ja yrityksillä on mahdollisuus erillisellä kummipuistosopimuksella ottaa hoidettavakseen lähialueensa puisto tai katuviheralue. Tämä on konkreettinen mahdollisuus vaikuttaa asuinalueensa viihtyisyyteen. Kummipuistossa tehtävät asiat riippuvat puiston luonteesta ja tekijöiden kiinnostuksesta ja osaamisesta. Puistonhoitosopimus tehdään Viheralueyksikön ja katuviheraluesopimus Kadunpitoyksikön kanssa. Vuoden 2007 mennessä kummipuistosopimuksia on tehty noin kolmekymmentä kappaletta.

Kaupunginpuutarhuri Pirjo KosonenHyvä kasvaa Helsingissä -liike

Hyvä kasvaa Helsingissä on liike, joka yhdistää asukkaat, yritykset ja kaupungin toimimaan paremman kaupunkiympäristön puolesta. Kasvualustan liikkeelle tarjoaa rakennusvirasto. Kiinnostuitko? Lue lisää http://www.hyvakasvaa.fi/ tai ota yhteyttä.

 

Projektipäällikkö Elina Nummi


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä