Tapahtumat

 

 

Järjestöt toteuttavat tapahtumia pienistä oman väen kekkereistä tuhansien ihmisten yleisötapahtumiin. Kestävä kehitys on hyvä pitää mielessä ensimmäisestä suunnittelutapaamisesta lähtien.


Tapahtumapaikalla on suuri merkitys sekä saavutettavuuden että ympäristön kannalta. Paikka kannattaakin valita siten, että sinne pääsee kätevästi julkisillaliikennevälineillä.

 

Tapahtumaan voidaan järjestää yhteiskuljetus. Isoissa tapahtumissa kannattaa tehdä yhteistyötä paikallisten joukkoliikenneyrittäjien kanssa.

 

Tapahtumia varten tehdään usein paljon hankintoja. Miettikää tarkkaan, mitä todella tarvitsette ja millaisia tuotteita hankitte. Varmistakaa tuotteiden pitkäikäisyys etenkin silloin kun tapahtuma toistuu. Jos julisteisiin ei paineta päivämäärää, niitä voidaan käyttää myös seuraavassa tapahtumassa. Kun hankinnat suunnitellaan tarkkaan, ei jätettäkään synny turhaan.

 

Tapahtuman kestävät käytännöt on hyvä käydä läpi kaikkien työntekijöiden, myös vapaaehtoisten kanssa. Näin kaikki osaavat toimia sovittujen käytäntöjen mukaisesti.

 

Katso hyvä käytäntö

 

Tapahtumiin liittyy myös monia


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä