Tiedotteet

16.12.2010

4V perustanut hyvien käytäntöjen nettipankin

Mitä hyötyä on alueellisesta ympäristökasvattajasta? Miten asukkaiden mielipide saataisiin paremmin esille kaupunkisuunnittelussa? Entä miten edistää asukasosallisuutta taloyhtiöissä? Vastauksia muun muassa näihin kysymyksiin löytyy osoitteesta: www.4v.fi/hyvatkaytannot

4V-hankkeessa on koottu hyviä kestävän kehityksen käytäntöjä pääkaupunkiseudulta ja muualtakin Suomesta. Hyvät käytännöt liittyvät kasvatuksen, asumisen sekä asukas- ja järjestötoiminnan teemoihin ja ne edistävät kestävää elämäntapaa ja yhteisöllisyyttä ruohonjuuritasolla. Joitakin käytäntöjä hanke on ollut mukana toteuttamassa ja osa on kerätty suoraan sidosryhmiltä.

 

Hyviä käytäntöjä voi hyödyntää vapaasti haluamallaan tavalla – toteuttaa sellaisenaan, muokata omiin tarpeisiin sopiviksi tai käyttää ajatusten herättelijänä omaa toimintaa suunniteltaessa ja kehitettäessä.

 

Jokaisesta hyvästä käytännöstä esitellään ensin tiiviisti tavoitteet ja toimintatavat. Kokemuksia-otsikon alta selviää, miten yksittäiset toimijat ovat soveltaneet käytäntöä omassa toiminnassaan. Lopuksi esitellään käytännön hyödyt kestävän kehityksen kannalta.

 

Lisätietoja:

Heidi Huvila, heidi.huvila(at)kierratyskeskus.fi, p. 0400 348101

www.4v.fi/hyvatkaytannot


Tulosta


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä