Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.
y-ekotekoja-tapahtumiin-734x400

Ekotekoja tapahtumiin

Ota ympäristöteema osaksi tapahtumaa.

Tapahtumajärjestäjä voi muuttaa maailmaa vihreämmäksi tarjoamalla tapahtumavieraille mahdollisuuden kokeilla miltä ympäristöystävällisyys tuntuu, näyttää ja maistuu.

Valikoimassamme on paljon erilaisia ympäristöteemaisia tapahtumaohjelmia, jotka sopivat kaikille vauvasta vaariin tapahtuman luonteen mukaan. 

Autamme myös ympäristövastuullisen tapahtuman ja jätehuollon suunnittelussa, toteutuksessa ja ympäristöteoista viestimisessä. Ekoasiaa annostellaan makusi mukaan.

Tapahtumaohjelmat sopivat festareille, asukas- ja asiakastapahtumiin, messuille ja virkistyspäiviin ja ne jättävät positiivisen ekologisen jäljen. Lapset esimerkiksi riemastuvat nukketeattereistamme ja muskareistamme, aikuiset voivat testata taitojaan vaikkapa jätteiden lajittelun mestaruuskisoissa tai kaupunkiviljelyssä ja askartelupajamme sopivat ihan kaikille.

Mitä muuta tapahtuma-areenasi kaipaa? Huonekaluja tai somisteita? Fillareita työntekijöille ja tapahtumakävijöille? Meiltä saat vaikka kokonaisen loungen tyyliin sopivasti sisustettuna.

Ympäristöneuvontaa ja ohjelmaa, lue lisää!

Ota yhteyttä.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä