Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

y napra_tytto

Elämyksiä työporukoille

Tästä jengistä kannattaa pitää huoli, anna siis elämys!

Tunnettu tosiasia on, että yhdessä tekeminen tekee hyvää. Se kasvattaa motivaatiota ja yhteenkuuluvuutta ja tarjoaa mahdollisuuden myös oppia uutta. Arkisen aherruksen lomassa se myös ohjaa välillä vetämään henkeä.

Toiminnalliset pajat tarjoavat mukavaa tekemistä niin tyhyporukoille, tiimipalaverihin, toimiston tuunaajille kuin yrityksen teemapäiviin ja erilaisiin tapahtumiin. On ihan varmaa, että kaikenlaisille porukoille löytyy mielekästä ja inspiroivaa tekemistä!

Mistä teidän porukkanne innostuisi?

Vastuullista työhyvinvointia

Vapaaehtoistoimintaa

Luovuutta ja oivalluksia kierrätysmateriaalista


Tavoitteena osaava ja innostunut henkilöstö 

  • Tietoa lyhyesti tai perusteellisesti
  • Elämyksiä ja työhyvinvointia
  • Lähiopetusta tai verkko-opiskelua

Ympäristötavoitteet muuttuvat toiminnaksi vasta osaavan ja motivoituneen henkilökunnan myötä, ylätason suunnitelmat tai tahtotila eivät yksin riitä. Motivoinnin keinot ovat moninaiset: tiedon lisääminen, konkretisointi, elämyksellisyys... Yhdessä löydämme teidän tilanteeseenne sopivat ratkaisut.

Koulutuksemme ovat luonteeltaan vuorovaikutteisia, kannustavia ja konkreettisia. Ne motivoivat henkilöstöä käytännöllisiin ympäristötekoihin ja parantavat työyhteisön yhteenkuuluvuutta. Joskus riittää lyhytkin puheenvuoro henkilöstötapaamisen tai kehittämispäivän osana, joskus on tarpeen syventää avainhenkilöiden osaamista pidemmällä koulutuksella.

Toteutamme koulutuksia ja valmennuksia lähiopetuksena ympäri Suomen, tai voimme tehdä teille sopivan verkko-opiskelun kokonaisuuden.

Esimerkkejä työpajoista ja ympäristökoulutuksista henkilöstölle

  • Kiertotalouden ABC
  • Käytännon taidot: kierrätys, kompostointi, osterivinokkaiden kasvatus kahvinporoilla...
  • Yrityksen ympäristöohjelma ja miten se viedään käytäntöön
  • Kuinka motivoida muita, mikä minua motivoi
  • Kädentaitopajat tyhy-toimintaan

Kuinka voimme olla teille avuksi? Ota yhteyttä!

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä