Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

y-Kierratyspalvelut-ja-uusiotuotteet734x400

Kierrätyspalvelut ja uusiotuotteet

Ympäristökin ilahtuu uudelleenkäytöstä ja uusiotuotteista

Tavaran kierrättäminen ja uudelleenkäyttö on ekologinen valinta, koska se säästää reilusti luonnonvaroja. Kun toimiston kalustaminen tai liiasta tavarasta luopuminen on ajankohtaista, kannattaa kääntyä puoleemme ja katsastaa löytyykö valikoimastamme juuri se sopiva pöytä läppärille tai oivat tuolit kahvihuoneeseen. Kierrätyskalusteiden ja -materiaalien käyttäminen ilahduttaa luontoa ja antaa tavaroille uuden elämän.

Jos toimisto kaipaa uniikkia ilmettä, ovat kierrätetyt kalusteemme ja Plan B –uusiotuotteidemme hyvä vaihtoehto. Plan B:n huonekaluvalikoimissamme on kekseliäitä kalusteita ja upeita väriläikkiä vaikka neuvotteluhuoneiden tai aulojen katseenvangitsijoiksi. Plan B –tuotteet ovat myös ympäristöystävällinen tapa ilahduttaa henkilökuntaa ja asiakkaita.

Vinkki: Koska tiedämme, että monella meistä on myös kotona tavaraa, jota joku toinen vielä käyttäisi ilomielin, autamme mielellämme kierrättämisessä tuomalla toimistolle keräyslaatikot ja noutamalle ne sovitusti. Laita hyvä kiertämään ja järjestä kierrätysviikko toimistolla!


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä