Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

y-Kierratyspalvelut-ja-uusiotuotteet734x400

Kierrätyspalvelut ja uusiotuotteet

Ympäristökin ilahtuu uudelleenkäytöstä ja uusiotuotteista

Kun toimiston kalustaminen tai liiasta tavarasta luopuminen on ajankohtaista, kannattaa kääntyä puoleemme.  Valikoimastamme saattaa hyvinkin löytyä juuri se sopiva pöytä läppärille tai oivat tuolit kahvihuoneeseen. Ja vastaavasti itselle ylimääräiseksi käyneet kalusteet ja toimiston pientavarat pääsevät kauttamme vielä uudelle kierrokselle. Kierrätyskalusteiden ja -materiaalien käyttäminen ilahduttaa luontoa ja antaa tavaroille uuden elämän.

Uniikki ilme toimistoon

Jos toimisto kaipaa uniikkia ilmettä, ovat kierrätetyt kalusteemme ja Plan B –uusiotuotteidemme hyvä vaihtoehto. Plan B:n huonekaluvalikoimissamme on kekseliäitä kalusteita ja upeita väriläikkiä vaikka neuvotteluhuoneiden tai aulojen katseenvangitsijoiksi. Plan B –tuotteet ovat myös ympäristöystävällinen tapa ilahduttaa henkilökuntaa ja asiakkaita. Hyviä sisustusideoita erilaisiin tiloihin löydät täältä!

Sähkö- ja elektroniikkalaitteet kiertoon

Käytöstä poistettavat ja tarpeettomat sähkö- ja elektroniikkalaitteet hyrisevät vielä tyytyväisinä, kun annat niiden elinkaaren pidentyä lahjoittamalla ne meille. Kunnostamme käyttökelpoiset laitteet ja nappaamme varaosat talteen kiertoon kelpaamattomista, jotta hukkaan heitettävää ja luontoa kuormittavaa materiaalia jäisi mahdollisimman vähän. Tällä tavoin kertyy iso määrä luonnonvarasäästöjä!

Kierrätysviikko toimistolla

Vinkki: Koska tiedämme, että monella meistä on myös kotona tavaraa, jota joku toinen vielä käyttäisi ilomielin, autamme mielellämme kierrättämisessä tuomalla toimistolle keräyslaatikot ja noutamalle ne sovitusti. Laita hyvä kiertämään ja järjestä kierrätysviikko toimistolla!


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä