Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

yPlanBHabitarevaaka

Plan B -referenssit

Plan B -huonekaluilla saa tilaan viihtyisyyttä ja tunnelmaa tai niillä voi kertoa tarinaa. Plan B -huonekalut viihtyvät niin festareiden takatiloissa kuin isojen tapahtumien päälavalla panelistien tukena. Eriparituolit ja huonekalut aulatiloissa tarjoavat jokaiselle persoonalle omanlaisensa turvapaikan tai levähdyskeitaan hetkeksi. Värikkäillä ja persoonallisilla tuotteilla saa neuvotteluhuoneeseen tai taukotilaan viihtyisyyttä ja ilmettä. 

Tälle sivulle olemme keränneet esimerkkejä, mistä Plan B -tuotteita voi löytää ja miten niitä on käytetty osana isompaa kokonaisuutta.


Yleiset tilat

WP_20160909_10_01_06_Pro

Messukävijät viihtyvät Olohuone -kierrätyskahvilassa

Tiesitkö, että Kierrätyskeskus löytyy myös Helsingin Messukeskuksen Kahvila Olohuoneesta? Nanna Ihamäen suunnittelema kahvila-ravintola on sisustettu kokonaan Kierrätyskeskuksesta peräisin olevilla kierrätys- ja uusiohuonekaluilla. Istahda siis Plan B -pöydän ääreen ja nauti kupponen kahvia – Kierrätyskeskuksen myymälöiden kahvikupeista tietenkin!


Ympäristöasiat ovat Messukeskukselle tärkeitä. He kannustavat messukävijöitä lajittelemaan roskansa asianmukaisissa lajittelupisteissä, pyrkivät vähentämään ruokahävikkiä ja tavoittelevat paperitonta toimistoa. Myös messumattoja kierrätetään. Kierrätysravintola on siis toiminnan luonnollinen jatke ja Kierrätyskeskus iloitsee saadessaan olla mukana! Sisustamalla kahvilan kierrätystuotteilla, Messukeskus säästi 11 116 kiloa kiinteitä luonnonvaroja!

Tapahtumat

12 PlanB_suksipenkki

Plan B antoi Lahden MM-hiihtojen retrosuksille uuden elämän

Kierrätyskeskus osallistui satavuotiaan Suomen suurimpiin juhliin, Lahden MM-hiihtoihin, valmistamalla myyntiin Plan B –kisapenkin, joka oli tehty kisojen aitarakennelmiin lahjoitetuista suksista.

Uusiopenkeissä käytetyt sukset ovat palvelleet ensin tavallisina suksina, sitten kisa-aitana ja nyt ne saivat vielä yhden elämän kisapenkkeinä. Kaikkiaan Lahden kisojen aitarakennelmiin on lahjoitettu 5000 paria käytettyjä suksia. Niistä kauneimmat retrosukset jatkavat elämäänsä Kierrätyskeskuksen uudisverstaalla tehtyinä Plan B –penkkeinä.


Vesterbacka

Slushia kiinnostaa trashion – uudelleenkäyttö on seksikästä

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Plan B -uusiomallisto somisti yhden maailman merkittävämmän kasvuyritystapahtuman Slushin päälavaa 11.–12.11.2015. Päälava toimi tapahtuman keskipisteenä ja nimekkäinä vieraina olivat muun muassa Ruotsin prinssi Daniel, Skypen perustaja Niklas Zennström ja Supercellin Ilkka Paananen.

Slushin pääsuunnittelija Jenni Kääriäinen kääntyi Kierrätyskeskuksen puoleen ja kysyi Plan B:n huonekaluja tapahtumaan. Kääriäisestä Plan B on kiinnostava kierrätysteemalla toteutettu uusiomallisto.

”Plan B:n ja Kierrätyskeskuksen läsnäolo edustaa Slush:issa tulevan maailman ideologiaa muistuttaen jokaista päätöksen tekijää ja uutta vasta-alkavaa yritystä kestävän kehityksen arvoista.”, kertoo Kääriäinen.

Kääriäinen kiteyttää hyvin entisöityjen tuotteiden arvon:

Tuote jolla on historia, kantaa mukanaan tarinaa. Tarinassa lepää tunne ja siksi kierrätetty tuote on arvokkaampi kuin uusi. Uusi maailma rakennetaan menneen pohjalle ja olemassa olevan luovasti käyttäminen on seksikästä.Yritystilat

Finnkino

Plan B -kalusteet somistavat Tennispalatsin elokuvateatteria!


Finnkinon yritystilaisuuksien tarjoama elämys on jatkossa entistä suurempi, sillä Kierrätyskeskuksen Plan B -uusiomallisto on nyt menossa mukana! Finnkinoa koristamaan valikoitui seitsemän huonekalun kokonaisuus, joka on helposti liikuteltavissa tilasta toiseen. Huonekaluja voi yhdistellä isompiin tai pienempiin kokonaisuuksiin, järjestellä monella eri tavalla ja luoda useita erityylisiä kokonaisuuksia. Kalusteita käytetään tilaisuuksissa, joissa lavalla on useampia esiintyjiä tai kun aikomuksena on järjestää esimerkiksi paneelikeskustelu.

Plan B:n ja Finnkinon yhteispelistä tekee erityisen hauskan se, että siinä missä elokuvateatterit ovat teknologian edelläkävijöitä, ovat Plan B -aarteet lähtöisin eri vuosikymmeniltä. Jatkossa Finnkinon saleissa uusi tekniikka kohtaa vanhaa juhlistavan käsityötaidon!


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä