Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Näprän askartelutarvikkeet

Askartelutarvikkeet hyvällä omallatunnolla

Ihastu Näprä-osastollamme –  Kierrätetyt askartelutarvikkeet meiltä!

Näprä on askartelijan aarrearkku: lankarullia, helmiä ja korttipakkauksia ja muuta innostavaa silmänruokaa. Kaikissa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälöissä on omat osastot askartelu- ja kädentaitomateriaaleille.

 • Löydät Näprä-aarreaitan jokaisesta Kierrätyskeskuksen myymälästä. Osastot ovat auki kauppojen aukioloaikoina.
 •  Näprä-tuotteita on myynnissä myös Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa, joka palvelee Postin ja Matkahuollon välityksellä ympäri Suomen.

Askartele hyvällä omallatunnolla!

Askartelu- ja kädentaitomateriaalit on saatu lahjoituksena, ja niistä on koottu Kierrätyskeskuksessa paketteja myyntiin.

Kädentaitopalvelu Näprän verstaalla puretaan rikkinäisestä neuleesta paljetit ja helmet talteen, leikellään kartongit korttipohjiksi. Lisäksi leikellään tekokukkia, huopaa, kangaspaloja, nahkaa, mosaiikkipaloja. Lajitellaan nappeja, virkattuja isoäidin neliöitä, helmiä, lankarullia…

Näprän verstaalla työskentelee Kierrätyskeskuksen työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Ihanien pakettien työstäminen on mukavaa yhdessä tekemistä sellaisille, jotka nauttivat käsillä tekemisestä.

Näistä materiaaleista voi askarrella ja ommella hyvällä omallatunnolla, sillä ne ovat ekologisia ja ostamalla Näprän tuotteita annat myös työtä.

 

Valikoimastamme löytyy:

 • Kivat korttitarvikkeet (korttipohjat, servetit, skräppäyspussit…)
 • Ihanat "tee-se-itse keppihevonen" -materiaalipaketit
 • Söpot tilkut ja kangaspalat (puuvilla, trikoo, nahka, tylli, huopa)
 • Värikkäät langat (ompeluun, kirjontaan, neulomiseen…)
 • Koristeet ja somisteet askarteluun (lasihelmet, marmorikuulat, kangaskukat, vyönsoljet, isoäidin neliöt…)
 • Lankoja neulomiseen ja virkkaukseen
 • helmiä ja tarvikkeita korujen tekijöille
 • Nippeleitä ja nappeleita (nappipussit, pyykkipojat, diakehykset, viinipullonkorkit…)
 • Kirjoja ja oppaita, eli ideoita ja inspiraatiota kädentaitajille
 • Työvälineitä (kangaspuut, maalaustelineet, leikkurit, kehikot...)

Tervetuloa tekemään löytöjä hyvällä omallatunnolla!Kierrätysaskartelu on ekoteko!

Haluamme inspiroida kestäviin ratkaisuihin myös käsitöiden ja askartelun parissa. Luovuudella ja uudelleen käyttämällä syntyy vaikka mitä ihanaa! Tässä uusin tuotteemme, "tee-se-itse keppihevonen" -materiaalipaketti, jonka avulla voit askarrella itsellesi tai lapsellesi veikeän kepparin.

Näprän materiaalipaketista syntyy keppihevosten alalajia oleva sukkahevonen. Nämä hevoset sulattavat myös ympäristötietoisten sydämet, ratsu kun syntyy käytetyistä sählymailoista, parittomista villasukista sekä kierrätetyistä nauhoista (riimut), huovasta ja napeista (silmät, korvat ja harja). Keppihevosen tekeminen on siis ekoteko!

Oman hevosen tekeminen on helppoa ja sellainen syntyykin vaikka lasten kanssa yhdessä tekemällä. Paketista löytyy myös vinkkejä, mitä uuden lelun kanssa voi tehdä – esteratoja, laukkakilpailuja tai vaikka mitä! Paketit soveltuvatkin esimerkiksi lasten synttäreiden tai -kutsujen ohjelmanumeroksi askarteluineen ja leikkeineen. Katso, kuinka helppoa keppihevosen tekeminen on!Jaa kepparisi kuva sosiaalisessa mediassa #TSIkeppihevonen

Lisää ohjeita ja inspiraatiota kierrätysaskarteluihin löydät osoitteesta: www.kierratyskeskus.fi/askarteluopas.

Laita hyvä kiertoon - lahjoita askartelu- ja kädentaitomateriaaleja meille

ompelulangat

Kierrätyskeskus ottaa yrityksiltä ja yksityisiltä vastaan niille tarpeettomia, mutta askarteluun kelpaavia materiaaleja ja tavaroita. Näin kädentaitomateriaalit päätyvät kiertoon lasten ja muiden tarvitsevien iloksi. Samalla säästyy luontoa. Lue lisää


Näprän tuotevalikoimaa

Tähän kuvagalleriaan olemme nostaneet esille esimerkkituotteita tuotevalikoimastamme. Voit tutustua valikoimaamme myös verkkokaupassamme. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä