Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Näprä kädentaitomateriaalitNäprän-sydän

Ihastu kädentaitotarvikeosastollamme – kierrätetyt löydöt meiltä!

Näprä on askartelijan aarrearkku: lankarullia, helmiä ja korttipakkauksia ja muuta innostavaa silmänruokaa. Kaikissa Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen myymälöissä on omat osastot askartelu- ja kädentaitomateriaaleille.

  • Löydät Näprä-aarreaitan jokaisesta Kierrätyskeskuksen myymälästä. Osastot ovat auki kauppojen aukioloaikoina.
  •  Näprä-tuotteita on myynnissä myös Kierrätyskeskuksen verkkokaupassa, joka palvelee Postin ja Matkahuollon välityksellä ympäri Suomen.

Askartele hyvällä omallatunnolla!

Askartelu- ja kädentaitomateriaalit on saatu lahjoituksena, ja niistä on koottu Kierrätyskeskuksessa paketteja myyntiin.

Kädentaitopalvelu Näprän verstaalla puretaan rikkinäisestä neuleesta paljetit ja helmet talteen, leikellään kartongit korttipohjiksi. Lisäksi leikellään tekokukkia, huopaa, kangaspaloja, nahkaa, mosaiikkipaloja. Lajitellaan nappeja, virkattuja isoäidin neliöitä, helmiä, lankarullia…

Näprän verstaalla työskentelee Kierrätyskeskuksen työntekijöitä ja vapaaehtoisia. Ihanien pakettien työstäminen on mukavaa yhdessä tekemistä sellaisille, jotka nauttivat käsillä tekemisestä.

Näistä materiaaleista voi askarrella ja ommella hyvällä omallatunnolla, sillä ne ovat ekologisia ja ostamalla Näprän tuotteita annat myös työtä.

 

Valikoimastamme löytyy:

  • Kivat korttitarvikkeet (korttipohjat, servetit, skräppäyspussit…)
  • Söpot tilkut ja kangaspalat (puuvilla, trikoo, nahka, tylli, huopa)
  • Värikkäät langat (ompeluun, kirjontaan, neulomiseen…)
  • Koristeet ja somisteet askarteluun (lasihelmet, marmorikuulat, kangaskukat, vyönsoljet, isoäidin neliöt…)
  • Nippeleitä ja nappeleita (nappipussit, pyykkipojat, diakehykset, viinipullonkorkit…)

 

Tutustu myös kädentaitovinkkeihimme: www.kierratyskeskus.fi/askarteluopas.

Yhteystietomme löydät täältä.


Tervetuloa tekemään löytöjä hyvällä omallatunnolla!


Laita hyvä kiertoon - lahjoita askartelu- ja kädentaitomateriaaleja meille

ompelulangat

Kierrätyskeskus ottaa yrityksiltä ja yksityisiltä vastaan niille tarpeettomia, mutta askarteluun kelpaavia materiaaleja ja tavaroita. Näin kädentaitomateriaalit päätyvät kiertoon lasten ja muiden tarvitsevien iloksi. Samalla säästyy luontoa. Lue lisää


Näprän tuotevalikoimaa

Tähän kuvagalleriaan olemme nostaneet esille esimerkkituotteita tuotevalikoimastamme. Voit tutustua valikoimaamme myös verkkokaupassamme. Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen kokonaan.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä