Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Avoimet pajat

Tervetuloa luomaan vanhasta uutta!

Näprän avoimet pajat ovat kädentaitokursseja ja -iltoja yksityisille. Tule mukaan Näprä-pajoihin askartelemaan ja ompelemaan kierrätysmateriaaleista, löytämään uusia ideoita ja pitämään hauskaa kierrätysaskarteluiden parissa.

etusivu2

  • Paikka: Nihtisillan tavaratalon pajatiloissa, Kutojantie 3, 02630 Espoo

  • Materiaalimaksu mainittu kunkin pajan yhteydessä.
  • Pajoihin on ennakkoilmoittautuminen, joka tapahtuu verkkokaupassamme ostamalla "pajapaikan"

    Ilmoittautuminen on sitova.

  • Pajoihin mahtuu 10 henkilöä.
  • Jos paja on täynnä, ilmoittaudu jonoon sähköpostitse: naprapaja@kierratyskeskus.fi


Pajoista sanottua...

Voi hyvänen aika, miten innoissani olen!

"Olen käynyt Näprä-pajassa kaksi eri lyhytkurssia: villapajan sekä kierrätysmosaiikkipajan; molemmat tänä syksynä. Olikin todella hauskaa ja inspiroivaa: saatiin paljon valmiita ideoita, mutta myös itse sai ideoida yllin kyllin ja materiaaliahan riitti, niin että oli lähes taivaallinen olo." Lue koko juttu Romulyyli-blogista.

Voin suositella lämpimästi

"Voin suositella tämän perusteella näitä pajoja lämpimästi - tunnelma oli hyvä ja paja oli hyvin järjestetty. Vapaasti käytettävissä olevia materiaaleja oli hylly- ja laatikkokaupalla." Katso UKKONOOA-blogista kierrätyskorupajan tuotoksia.

Olen aina luullut, etten osaa tehdä käsitöitä. Osoititte, että olen ollut vuosikausia väärässä, minä osaan.

"Kirjoitan teille ensimmäistä kertaa. Olette muuttanut koko elämäni, kaikki on mennyt aivan sekaisin. Tai ehkä viimeinkin oikeaan järjestykseen. Viime keväänä sattumalta tulin luoksenne, Romusta koruksi -kurssille. Siitä se sitten lähti, lapasesta nimittäin..." Lue koko kirjoitus Askarruttaa! Testissä harrastekirjat -blogista.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä