Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Kädentaitopajat ryhmille

ompelupaja3

Luovuutta ja oivalluksia kierrätysmateriaalista!

Kädentaitopajat tarjoavat rentoa toimintaa ja yhdessäoloa ryhmille kierrätysmateriaaliaarteiden parissa. Kierrätysmateriaaleista käyttö- ja koriste-esineiden tekeminen on mielikuvitusta herättelevä, oivalluksiin ja ympäristötekoihin kannustava seikkailu.

Yrityksille, työyhteisöille ja yksityisille ryhmille tarkoitettuja kädentaitokursseja ja -pajoja on tarjolla useita.

Pajat sopivat:

  • Tiimi-, tyhy-  ja virkistyspäiviin
  • Tapahtumiin
  • Harrastelijoille, opiskelijoille ja ammattilaisille
  • Erilaisille polttariporukoille, juhlien järjestäjille, ystäväryhmille
  • Lasten tapahtumiin (synttärit, leirit ja tapahtumien ohjelmanumerot) Katso esimerkkejä askarteluista täältä.

Pajoja voidaan järjestää Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Kontulan, Nihtisillan, Koivukylän (max 15 henkeä) sekä Itäkeskuksen (max 10 henkeä) kauppojen yhteydessä olevissa työtiloissa sekä Kierrätyskeskuksen Kalasataman toimistolla (max 15 hlöä). Pajat voidaan tarvittaessa järjestää myös asiakkaan tiloissa.

Pajan kesto sovitaan asiakkaan toiveiden mukaan. Katso pajahinnasto sivun lopusta.

Järjestämme myös kaikille avoimia pajoja. Lue lisää!

Esimerkkejä tilattavista pajoista

Hyväntekeväisyyspaja

Käsinukkeja, keppihevosia ja muita kierrätyspehmoleluja lahjaksi ja lapsille. Pajassa tehdään yhdessä leluja kierrätysmateriaaleista. Pajan tuotokset lahjoitetaan etukäteen sovittuun kohteeseen, kuten sairaaloiden lastenosastoille tai päiväkoteihin.

Kesto 2–3 h asiakkaan toiveen mukaan.

Kirjan uusi elämä -paja

Pajassa annetaan vanhoille kirjoille uusi elämä. Vaihtoehtoina ovat esim. kirjasta tehty kirjanmerkki, säilytysrasia, ovikyltti tai uniikki käsilaukku.

Kesto 2–3 h asiakkaan toiveen mukaan.

Kierrätyskorupaja

Pajassa hyödynnetään kiertoon tulleet vetoketjut, pitsit, nauhat, napit ja heijastinmateriaalit valmistamalla niistä koruja, jotka voi kiinnittää niin päähineeseen, käsivarteen, rintapieleen kuin laukkuunkin.

Kesto 2–3 h asiakkaan toiveen mukaan.

Kuppikynttiläpaja

Kuppikynttiläpaja on oiva piristys pimeneviin syysiltoihin sekä tilaisuus antaa lisäaikaa mummon vanhoille kahvikupeille! Kuppikynttiläpajassa kynttilämassat valetaan vanhoihin kahvikuppeihin ja herttaisiin metallileivosvuokiin. Vuokakynttilöistä voit tehdä kauniita kelluvia asetelmia laakeaan vesimaljaan tai vaikka tarjottimelle. 

Ompelupaja

Ompelupassa vetoketjusta ja pitsinauhasta syntyy avainkaulanauha ja kravatista kännykkäpussi. Trikoopaidoista syntyy helposti vaikka pipo ja tuubihuivi.

Non stop- paja tapahtumaan

Monet pajoistamme soveltuvat pidettäviksi myös tapahtumissa toiminallisten pisteiden muodossa, joissa voi piipahtaa tai viipyä pidempäänkin. Kysy tarjousta!

Kurssit ja räätälöidyt työpajat

Järjestämme lisäksi kursseja askarteluohjaajille, sosiaaliohjaajille, opettajille ja muille kierrätysmateriaalien käytöstä askartelussa ja kädentaidossa kiinnostuneille. Teemat voivat olla yllämainittuja tai jotain aivan muuta kuten askartelua kovilla/pehmeillä materiaaleilla.

Voit tilata juuri teille räätälöidyn työpajan, jossa voidaan käyttää myös toimistonne omia ylijäämämateriaaleja.

Tutustu pajakuvastoomme


Pyydä tarjous tai ota yhteyttä ja kysy lisää pajoistamme!


Kädentaitopalvelu Näprän osastovastaava Marja Peltola
Tiedustelut klo. 10–16.

puh. 050 501 4854
marja.peltola(at)kierratyskeskus.fi

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä