Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

kepparipajat

Lasten pajat

Kädentaitopaja ohjelmanumeroksi lasten synttäreihin

Lasten pajat tarjoavat hauskaa tekemistä esimerkiksi synttäreiden ohjelmaksi. Pajat järjestetään Kädentaitopalvelu Näprän pajatiloissa Espoon Nihtisillassa (Kutojantie 3).

Kahden tunnin synttäripaketti sisältää noin tunnin verran ohjattua askartelua, jonka jälkeen varataan saman verran aikaa herkuttelulle. Hintaan kuuluu askartelujen ohjaus ja kaikki askarteluihin tarvittavat materiaalit sekä  tarjoiluastiat, mutta ei tarjoiluja.

Vinkki: vieraat saavat tekemänsä askartelut omakseen, näin ei tarvitse hankkia erikseen vieraslahjoja.

Pajat soveltuvat yli 7-vuotiaille.

Vaihtoehtoina ovat esimerkiksi seuraavat pajat:

 

T-paidan koristelupaja

  • Pajassa koristellaan tekstiliväreillä. Paidat saa paikan päältä tai mukaan voi ottaa myös oman paidan koristeltavaksi. Myös kaikki koristeluun tarvittavat materiaalit kuuluvat pajan hintaan.

Koruaskartelupaja

  • Pajassa askarrellaan koruja kierrätysmateriaaleista, kuten puu- ja muovihelmistä. Pajassa voi tehdä itselleen esimerkiksi kaulakorun, rannekorun tai hiuskoristeen.

Keppihevospaja

  • Pajassa valmistetaan keppihevosia tai -eläimiä kierrätysmateriaaleista.

Rytmisoitinpaja

  • Pajassa valmistetaan hauskoja rytmisoittimia kierrätysmateriaaleista.

Hinnasto

2 h, max 10 hlöä, 200 € sis. alv.

Pajat pidetään Pääkaupunkiseudun kierrätyskeskuksen Nihtisillan tavaratalon yhteydessä olevissa työtiloissa osoitteessa Kutojantie 3, 02630 Espoo.


Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Voitte kysyä lisää sähköpostilla, puhelimitse tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen, jolloin me otamme teihin yhteyttä  mahdollisimman pian.


Marja Peltola, Kädentaitopalvelu Näprän osastovastaava 

  • puh 050 501 4854
  • marja.peltola(at)kierratyskeskus.fi
  • Tiedustelut klo 10–16.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä