Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Referenssit

kännykkäpussintekoa napinompelu2 sirpa ylén

Tunnelmia ompelupajasta

"Olin kuvitellut, että Trashion-paja olisi ollut enemmänkin tuunausta, t-paitaan uusi kuva tai muuta sellaista. Tämä ylitti odotukseni, että noin lyhyessä ajassa pystyi tekemään uuden, käyttökelpoisen tuotteen." Lue Elenan kirjoittama juttu ompelupajasta.


Palautetta pajavierailtamme:

  • "Oli kiva tuoda porukka yhteen oppimaan uutta ja arvostamaan kierrätystä"
  • "Ihanan paljon materiaaleja ja erittäin asiantunteva ohjaaja,
    paljon hyviä vinkkejä"
  • "Rento meininki, sai tehdä vapaasti mutta ohjatusti"
  • "Parasta oli yhdessä tekeminen"
  • "Hyvät materiaalit ja ohjeet"
  • "Sain hyvää tietoa kierrätyksestä"
  • "Pajassa oli mukava tunnelma."


Pajoista sanottua...

Voi hyvänen aika, miten innoissani olen!

"Olen käynyt Näprä-pajassa kaksi eri lyhytkurssia: villapajan sekä kierrätysmosaiikkipajan; molemmat tänä syksynä. Olikin todella hauskaa ja inspiroivaa: saatiin paljon valmiita ideoita, mutta myös itse sai ideoida yllin kyllin ja materiaaliahan riitti, niin että oli lähes taivaallinen olo." Lue koko juttu Romulyyli-blogista.

Voin suositella lämpimästi

"Voin suositella tämän perusteella näitä pajoja lämpimästi - tunnelma oli hyvä ja paja oli hyvin järjestetty. Vapaasti käytettävissä olevia materiaaleja oli hylly- ja laatikkokaupalla." Katso UKKONOOA-blogista kierrätyskorupajan tuotoksia.

Olen aina luullut, etten osaa tehdä käsitöitä. Osoititte, että olen ollut vuosikausia väärässä, minä osaan.

"Kirjoitan teille ensimmäistä kertaa. Olette muuttanut koko elämäni, kaikki on mennyt aivan sekaisin. Tai ehkä viimeinkin oikeaan järjestykseen. Viime keväänä sattumalta tulin luoksenne, Romusta koruksi -kurssille. Siitä se sitten lähti, lapasesta nimittäin..." Lue koko kirjoitus Askarruttaa! Testissä harrastekirjat -blogista.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä