Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Verstastuotteet

Verstailla luodaan vanhasta uutta

Kierrätyskeskuksen verstaat ehkäisevät jätteen syntymistä korjaamalla ja huoltamalla vanhaa sekä tekemällä vanhoista materiaaleista uutta.

Uudelleenkäytön lisäksi verstaiden tavoitteena on inspiroida ihmisiä korjaamaan tavaroita itse ja käyttämään kierrätysmateriaaleja luovasti.

Verstailla kunnostetaan polkupyöriä, kodinkoneita ja elektroniikkaa. Lisätietoa verstaista alla.

Lue myös Kädentaitopalvelu Näprä ja Plan B.
Huollettuja ja korjattuja kodinkoneita ja elektroniikkaa

IMG 5361

Kierrätyskeskuksella on Kyläsaaressa ja Nihtisillassa verstaat, joissa korjataan ja huolletaan kodinkoneita, elektroniikkaa sekä ATK-laitteita.

Kierrätyskeskukseen tulleet uudelleenkäyttöön soveltuvat kodinkoneet, televisiot, tietokoneet ja muu elektroniikka kulkevat verstaiden kautta ennen kuin laitteet menevät myyntiin.

Kaikki myynnissä olevat laitteet ovat tarkistettu ja tarvittaessa huollettu. Esimerkiksi television tarkastamisen yhteydessä mm. sen kuvasäädöt tarkistetaan sekä rikkinäiset juotokset ja kuluneet osat korjataan. Pesukoneet koekäytetään ja huolletaan sekä tarvittaessa korjataan. 

Tarjoammekin kaikille myynnissä oleville kunnostetuille laitteille yhden kuukauden korjaustakuun, jolloin asiakkaan ei tarvitse kantaa huolta laitteen toimivuudesta sitä ostaessaan. Voit lukea sähkö- ja elektroniikkatuotteiden takuukäytännöstä lisää täältä: 

Verstastoimintaa ylläpitämällä Kierrätyskeskus työllistää ammattitaitoisia asentajia ja korjaajia sekä tarjoaa heille mielekästä työtä.Korjattuja ja huollettuja polkupyöriä

Kierrätyskeskuksella on Nihtisillassa polkupyöräverstas. Kierrätyskeskukselle tulleista polkupyöristä korjataan ajokuntoon vuosittain noin 2000 polkupyörää Nihtisillan polkupyöräverstaassa. Osa pyöristä päätyy varaosiksi ja huonokuntoisimmat laitetaan metallinkeräykseen.


Korjattuja ja huollettuja pyöriä on myynnissä kaikissa myymälöissämme, myös verkkokaupassa. Pyörillä on kuukauden takuu. Pyörät ovat kysyttyä tavaraa, joten jos olet hankkimassa pyörää meiltä, kannattaa etukäteen varmistaa kaupasta onko valikoimissa tällä hetkellä pyöriä. Myymälöiden yhteystiedot löydät täältä. Tuomme maaliskuussa ison määrän takuukorjattuja polkupyöriä myyntiin.

verstas

Alta löytyvästä videosta voit kurkistaa miten polkupyörien korjaus verstaalla oikein tapahtuu! Video on toteutettu oppilasyhteistyössä Haaga-Helia ammattikorkeakoulun kanssa.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä