Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Plan B -referenssit

WP_20160909_10_01_06_Pro

Messukeskuksen Olohuonekahvila

Tiesitkö, että Kierrätyskeskus löytyy myös Helsingin Messukeskuksen Kahvila Olohuoneesta? Nanna Ihamäen suunnittelema kahvila-ravintola on sisustettu kokonaan Kierrätyskeskuksesta peräisin olevilla kierrätys- ja uusiohuonekaluilla. Istahda siis Plan B -pöydän ääreen ja nauti kupponen kahvia – Kierrätyskeskuksen myymälöiden kahvikupeista tietenkin!


Ympäristöasiat ovat Messukeskukselle tärkeitä. He kannustavat messukävijöitä lajittelemaan roskansa asianmukaisissa lajittelupisteissä, pyrkivät vähentämään ruokahävikkiä ja tavoittelevat paperitonta toimistoa. Myös messumattoja kierrätetään. Kierrätysravintola on siis toiminnan luonnollinen jatke ja Kierrätyskeskus iloitsee saadessaan olla mukana! Sisustamalla kahvilan kierrätystuotteilla, Messukeskus säästi 11 116 kiloa kiinteitä luonnonvaroja!

Finnkino

Plan B -kalusteet somistavat Tennispalatsin elokuvateatteria!


Finnkinon yritystilaisuuksien tarjoama elämys on jatkossa entistä suurempi, sillä Kierrätyskeskuksen Plan B -uusiomallisto on nyt menossa mukana! Finnkinoa koristamaan valikoitui seitsemän huonekalun kokonaisuus, joka on helposti liikuteltavissa tilasta toiseen. Huonekaluja voi yhdistellä isompiin tai pienempiin kokonaisuuksiin, järjestellä monella eri tavalla ja luoda useita erityylisiä kokonaisuuksia. Kalusteita käytetään tilaisuuksissa, joissa lavalla on useampia esiintyjiä tai kun aikomuksena on järjestää esimerkiksi paneelikeskustelu.

Plan B:n ja Finnkinon yhteispelistä tekee erityisen hauskan se, että siinä missä elokuvateatterit ovat teknologian edelläkävijöitä, ovat Plan B -aarteet lähtöisin eri vuosikymmeniltä. Jatkossa Finnkinon saleissa uusi tekniikka kohtaa vanhaa juhlistavan käsityötaidon!


Vesterbacka

Slushia kiinnostaa trashion – uudelleenkäyttö on seksikästä

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Plan B -uusiomallisto somisti yhden maailman merkittävämmän kasvuyritystapahtuman Slushin päälavaa 11.–12.11.2015. Päälava toimi tapahtuman keskipisteenä ja nimekkäinä vieraina olivat muun muassa Ruotsin prinssi Daniel, Skypen perustaja Niklas Zennström ja Supercellin Ilkka Paananen.

Slushin pääsuunnittelija Jenni Kääriäinen kääntyi Kierrätyskeskuksen puoleen ja kysyi Plan B:n huonekaluja tapahtumaan. Kääriäisestä Plan B on kiinnostava kierrätysteemalla toteutettu uusiomallisto.

”Plan B:n ja Kierrätyskeskuksen läsnäolo edustaa Slush:issa tulevan maailman ideologiaa muistuttaen jokaista päätöksen tekijää ja uutta vasta-alkavaa yritystä kestävän kehityksen arvoista.”, kertoo Kääriäinen.

Kääriäinen kiteyttää hyvin entisöityjen tuotteiden arvon:

Tuote jolla on historia, kantaa mukanaan tarinaa. Tarinassa lepää tunne ja siksi kierrätetty tuote on arvokkaampi kuin uusi. Uusi maailma rakennetaan menneen pohjalle ja olemassa olevan luovasti käyttäminen on seksikästä.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä