Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Kierrätysviikko

sally ja ville pro ammattiliitto elokuu 2013

Tee työyhteisöllesi ja ympäristölle palvelus – järjestä kierrätysviikko työpaikallasi.


Tuomme keräyslaatikot ja -säkit paikan päälle. Sinun ja työkavereidesi tehtäväksi jää vain täyttää ne turhaksi jääneillä tavaroilla ja vaatteilla.


1. Tuomme keräyslaatikot ja keräyssäkit yritykseesi. Saatte myös valmista viestintämateriaalia.

2. Ympäristökonsulttimme alustaa kampanjan työyhteisölle, jos haluatte.

3. Työntekijöillä on muutama päivä aikaa toimittaa turhaksi jääneet käyttökelpoiset tavarat kotoaan keräyspisteeseen, kuljettajamme noutavat ne sovittuna ajankohtana.

4. Tavarat punnitaan ja lajitellaan, jonka jälkeen ne toimitetaan kauppoihimme. Kaupastamme tavaralle löytyy uusi koti ja ympäristö kiittää!

5. Saatte käyttöönne kerätyn tavaran yhteispainon, jota voitte käyttää ympäristöviestinnässänne.

Tilaa kierrätysviikko tällä lomakkeella

Vahvistamme tilauksen viikon sisällä. Voimme järjestää vain rajallisen määrän Kierrätysviikkoja samaan aikaan. Kierrätysviikko on maksuton Koulutuspalvelu Tuuman asiakkaille pääkaupunkiseudulle. Muille hinta on 200 €. Hintoihin lisätään alv 24 %.

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.

Oletuksena toimitamme keräysvälineiksi 15 säkkiä ja laatikkoa. Kerrottehan lisätiedoissa, jos epäilette että tavaraa tulee erityisen paljon.

Päivämäärätoiveet

Tilaathan viimeistään kuukautta ennen. Kampanja on hyvä aloittaa loppuviikosta, sopiva kesto on noin viikko.

Muuta

Koulutusten peruutusehdot

Tilaus veloitetaan kokonaisuudessaan jos peruutus tehdään myöhemmin kuin kaksi (2) arkipäivää ennen tilauksen alkamisaikaa. Tilauksesta laskutetaan 50 % jos peruutus tehdään 2-7 arkipäivää ennen tilauksen alkamisaikaa. 

Tilauksen siirtäminen on mahdollista. Jos siirto tehdään myöhemmin kuin kaksi (2) arkipäivää ennen tilauksen alkamisaikaa, veloitetaan alkuperäisestä tilauksesta 50 %. Lisäksi veloitetaan mahdolliset jo toteutuneet matkakulut. Aikaisemmin kuin kaksi (2) arkipäivää ennen tilauksen alkamisaikaa siirretyistä tilauksista ei tule lisäkustannuksia.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä