Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Vuokrapolkupyörästä on moneksi!  

Mitä jos ilahduttaisit henkilökuntaasi tai asiakkaitasi tarjoamalla käyttöön polkupyöriä? Fillarointi on fiksua liikkumista: nopea, ekologinen ja moderni tapa siirtyä paikasta toiseen. 

Meillä on pitkä kokemus omilla verstaillamme huollettujen ja kunnostettujen pyörien myynnistä. Nyt laajennamme palvelua ja vastedes voit myös vuokrata kierrätyspyöriä yrityksen käyttöön ympäri vuoden.  

Tapahtumiin, töihin, nähtävyyksien katseluun 

Kierrätysfillarit sopivat mainiosti vaikkapa tapahtumien työpyöriksi: tapahtuma-alueella liikkuminen nopeutuu esimerkiksi tapahtumaa rakennettaessa ja purettaessa. Pyörä on kätevä kapistus myös monen työpisteen välillä liikkumiseen tai vaikka toimiston asiointipyöräksi. Fillarilla hurauttaa ekologisesti pikniklounaalle tai nähtävyydeltä nähtävyydelle.

Fillarit helposti käyttöön 

Fillarivuokraus on helppoa: voit vuokrata fillareita haluamasi määrän esimerkiksi tapahtuman ajaksi, viikonlopuksi, viikoksi tai kahdeksi, kuukaudeksi tai pidemmäksikin. Huollamme pyörät ennen niiden liikenteeseen ottamista. Tarvittaessa voit tilata pyöriin lisämaksusta lukot. Jos tarvitset kuljetusta, sekin järjestyy, ja voit tilata meiltä pyörien tuonnin ja noudon sovittuun aikaan.Palvelu on tarjolla pääkaupunkiseudulla. 

Logolla näkyvyyttä 

Fillareihin voi halutessaan suunnitella esimerkiksi tarakkaan tai pyörän koriin kiinnitettävän kyltin, jossa on yrityksen oma logo tai sponsorin mainos. Logonäkyvyys yksilöi pyörät, tuo yritykselle positiivista näkyvyyttä ja viestii ympäristöarvoista. Kysy meiltä lisää, jos kiinnostuit. 

vantaan kesapyorat

Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta 

ympäristöasiantuntija Kaisa Karjalainen, kaisa.karjalainen@kierratyskeskus.fi, p. 0400 348 138 
tekninen asiantuntija Kimmo Kari, kimmo.kari@kierratyskeskus.fi, p. 0400 348 130 


Mitä vuokrapyörä maksaa? 

Kierrätyspyörällä säästää aikaa ja ajelee aika edullisesti paikasta toiseen. 

1 viikko/fillari 49 euroa (7 e/vrk) 

2 viikkoa/fillari 59 euroa (4,21 e/vrk) 

Kuukausi/fillari 69 euroa (2,30 e/vrk) 

Viikonloppu/fillari 39 euroa, pe 12.00 – ma 12.00. 

Lisäpäivät/fillari 7 euroa/vrk 

Kuljetuspalvelu 49 euroa (sis. tuonti ja nouto) 

Hintoihin lisätään alv 24 %. Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä