Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Tavaran lahjoittaminen


Toimistokalusteiden lahjoittaminen

Kuljetuskapasiteettimme ei aina riitä vastaanottamaan suuria määriä toimistokalusteita. Tällaisessa tilanteessa ohjaamme yhteydenottonne Niemi Palveluille, joiden kanssa teemme yhteistyötä. Käyttökelpoiset kalusteet tulevat heidän kauttaan Kierrätyskeskukseen.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen toimistokaluste@kierratyskeskus.fi tai täytä lomake ja otamme sinuun yhteyttä!

Liitäthän mahdollisuuksien mukaan viestiisi myös kuvia lahjoitettavista kaluisteista. Ne helpottavat ja nopeuttavat tiedustelun käsittelyä.

Lue lisää tavaran lahjoittamisestaAskartelumateriaalin lahjoittaminen

Vastaanotamme mielellämme myös erilaisia askarteluun sopivia materiaaleja, kuten paperia, kangastilkkuja, tapetteja ja somistetarvikkeita ym. Jatkuvasti tuleville materiaaleille yritykset voivat sopia säännöllisen noudon tai tuoda ne itse. Voitte myös sopia, että materiaalia noudetaan tarvittaessa.

Materiaaleja tarjotaan maksutta askartelumateriaaliksi pääkaupunkiseudun kouluille, päiväkodeille ja muille lapsiryhmien kanssa toimiville.

Lue lisää askartelumateriaalien lahjoittamisesta

  • Ota yhteyttä: Kädentaitopalvelu Näprä, 050 501 4854 tai (09) 310 887 10

Verhoilukankaiden lahjoittaminen

Etsimme lahjoituksena verhoiluun sopivia kankaita. Kierrätyskeskuksen uudistusverstaalla pelastetaan kiertoon tulleita vanhoja tuoleja ja sohvia uudelleen verhoilemalla. Pienten resurssien vuoksi mahdollisuuksia uusien kankaiden ostamiseen ei ole. Kierrätyskeskus vastaanottaa kaikki verhoiluun sopivat kankaat (myös liinakankaat), pakan päät ja kaikki 50 x 50 cm ja sitä isommat palat. Isommissa erissä voit sopia ilmaisesta noudosta.

  • Ota yhteyttä: Marika Tähkänen, 0400 348169


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä