Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Tavaran lahjoittaminen


Toimistokalusteiden lahjoittaminen

Kierrätä käytetyt toimistokalusteet, niin teet samalla hyvää. Huolehditaan yhdessä siitä, että kiertoon haluavat toimistokalusteet pääsevät sujuvasti ja ympäristöystävällisesti eteenpäin. 

Noutopalvelu

Voit laittaa kiertoon kaikenkuntoisia toimistokalusteita. Ohjaamme kalusteet aina ensisijaisesti uudelleenkäyttöön, jonka ansiosta säästyy paljon luonnonvaroja. Kiertoon kelpaamattomat kalusteet ohjaamme materiaalien kierrätykseen.

Yhteistyökumppanimme on Niemi Palvelut, ja he hoitavat kalusteiden noudon yrityksestäsi. Palvelu on maksullinen. Ole yhteydessä meihin ja ilmoita, jos haluat noutopalvelun toimistokalusteillesi. Niemi Palvelut on yhteydessä yritykseesi sopiakseen noutoon liittyvistä yksityiskohdista. 

Kalusteiden tuonti Nihtisiltaan

Hyväkuntoiset toimistokalusteet voi tuoda myös itse Nihtisiltaan. Ole meihin yhteydessä ennen kuin tuot kalusteita, niin varmistetaan, että varastossamme on tilaa ja pystymme vastaanottamaan kalusteet! Hyväkuntoisia kalusteita voi jättää meille maksutta.

Ota yhteyttä näin

Ota yhteyttä täyttämällä lomake nettisivuillamme, niin saadaan asia liikkeelle. Liitä mahdollisuuksien mukaan lomakkeelle myös kuvia kalusteista. Ne helpottavat ja nopeuttavat käsittelyä.


Askartelumateriaalin lahjoittaminen

Vastaanotamme mielellämme myös erilaisia askarteluun sopivia materiaaleja, kuten paperia, kangastilkkuja, tapetteja ja somistetarvikkeita ym. Jatkuvasti tuleville materiaaleille yritykset voivat sopia säännöllisen noudon tai tuoda ne itse. Voitte myös sopia, että materiaalia noudetaan tarvittaessa.

Materiaaleja tarjotaan maksutta askartelumateriaaliksi pääkaupunkiseudun kouluille, päiväkodeille ja muille lapsiryhmien kanssa toimiville.

Lue lisää askartelumateriaalien lahjoittamisesta

  • Ota yhteyttä: Kädentaitopalvelu Näprä, 050 501 4854 tai (09) 310 887 10

Verhoilukankaiden lahjoittaminen

Etsimme lahjoituksena verhoiluun sopivia kankaita. Kierrätyskeskuksen uudistusverstaalla pelastetaan kiertoon tulleita vanhoja tuoleja ja sohvia uudelleen verhoilemalla. Pienten resurssien vuoksi mahdollisuuksia uusien kankaiden ostamiseen ei ole. Kierrätyskeskus vastaanottaa kaikki verhoiluun sopivat kankaat (myös liinakankaat), pakan päät ja kaikki 50 x 50 cm ja sitä isommat palat. Isommissa erissä voit sopia ilmaisesta noudosta.

  • Ota yhteyttä: Anu Rissanen, 040 645 3329
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä