Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.
Plan-B

Plan B -uusiotuotteet

Plan B on Kierrätyskeskuksen uniikkien uusiotuotteiden mallisto. Tuoteperheeseen kuuluvat erilaiset ekologisesti ja eettisesti tuotetut vaatteet ja asusteet sekä sisustustuotteet ja huonekalut. Plan B on värikästä ja kotimaista käsityötä.

Trashionmuodin periaatteisiin kuuluen Plan B -ompelimoon valitaan Kierrätyskeskukseen lahjoitettuja puuvillakankaita, jotka eivät sopisi myyntiin sellaisenaan, sillä niissä voi olla tahroja, reikiä tai auringon haalentamia kohtia. Kankaista käytetään priimakuntoiset osat ja näin saadaan pelastettua moitteettomiksi vaatteiksi sellaisiakin kankaita, jotka muuten päätyisivät roskiin.  

Kankaiden joukossa on myös tunnettua designia, kuten Marimekkoa ja Finlaysonia. Myös Plan B:n käyttämät ompelulangat ovat lahjoituksena tulleita. Lue juttu Plan B:stä Länsiväylän kumppanisivuilta.


”Plan B antaa tuotteille uuden elämän ja on ekologinen valinta. Jokainen tuote on uniikki ja persoonallinen kotimaisen kädentaidon osoitus."


Plan B -vaatteet ja -asusteet

mekot-PlanB

Kankaat uuteen kukoistukseen

Plan B -vaatteet ja laukut tuovat väriä arkeen ja toimivat hyvin myös yhdisteltynä muihin vaatteisiin. Tiedätkö sinä, mistä vaatteesi on tehty? Plan B:n tuotteet pelastavat maailman tekstiilijätteeltä vaatekappale kerrallaan.

  • Värikkäät puuvillaiset mekot, tunikat ja hameet valmistetaan ekologisesti kierrätetyistä kankaista, kuten verhoista, pöytäliinoista ja Kierrätyskeskukseen saapuneista pakanlopuista.
  • Syksyisemmät mallistot saavat elämänsä hyljätyistä villavällyistä ja villasekoitekankaista.
  • Laukut ja pussukat valmistetaan vanhoista verhoista, vahakankaista ja muista laadukkaista puuvilloista.


Plan B -huonekalut ja sisustustuotteet

Sisustuksen kauneimmat somistajat ja villeimmät väriläiskät


Ekologiset ja eettiset huonekalut tuovat huoneeseen hengähdyksen elämästä ennen vanhaan. Ne ovat huonekaluja, jotka on aikoinaan tehty niin hyvin, että kunnostamalla ja uudistamalla ne kestävät ikuisuuden tuoden iloa ja väriä niin yksityiseen olohuoneeseen kuin isommankin toimiston aulaan.

  • Laiskanlinnat, tuolit ja rahit, maalataan ja kunnostetaan Kierrätyskeskuksen puuverstaalla. Verhoomossa niiden uusi ilme viimeistellään Kierrätyskeskukseen lahjoitetuilla verhoilukankailla.
  • Sisustustyynyt ja kankaiset säilytyskorit valmistetaan kierrätetyistä kankaista.

Lisätietoa:

Plan B -tuotteiden kuvagalleria

Fiilistele kanssamme, tässä kuvia tuotteista

Yli kymmenen vuotisen historiamme aikana on ehditty tekemään paljon. Tässä makupaloja tuotteista. 

Klikkaa kuvaa nähdäksesi se kokonaan.

Lisää kuvia Plan B -mallistosta ja tarkempia tuotetietoja löydät verkkokaupastammePoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä