Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.
 

kierratyskeskus_kierratys_astiat

Hyvät kiertämään! -keräys yhdessä Uudenmaan Marttojen kanssa

Keräämme Uudenmaan Marttojen kanssa muutamassa paikassa käyttökelpoista ja ehjää tavaraa myös keväällä 2018. Aikataulu ja keräyspaikat vahvistuvat myöhemmin ja ne päivittyvät tälle sivulle.

  • Voit lahjoittaa itsellesi tarpeettomia, siistejä, ehjiä ja käyttökelpoisia kodin pientavaroita kuten: astioita, vaatteita, kenkiä, kirjoja, mattoja, urheilutarvikkeita ja vapaa-ajantuotteita.
  • Emme ota vastaan rikkinäisiä ja likaisia tavaroita vaan ne tulee toimittaa suoraan alueesi jäteasemalle.

Autoon ei oteta vastaan huonekaluja. Käyttökelpoiset huonekalut voi toimittaa suoraan Kierrätyskeskuksen kauppoihin tai niille voi tilata maksuttoman noudon tai maksullisen pikanoudon.

Tavaralahjoituksia otetaan vastaan myös Kierrätyskeskuksen kaupoissa aukioloaikoina. Pienikin lahjoitus on meille tärkeä. Lahjoittamalla tuet tärkeää työtä ympäristön hyväksi. Katso lisäksi: Mitä lahjoitustavaroille tapahtuu?

Lue lisää Uudenmaan Martoista

marttaliitto_logo_4_vari

 

Kevät 2018

Aikataulu kevään Hyvät kiertämään -tapahtumista vahvistuu maaliskuun aikana. Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä