Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.


kierratyskeskus_lahjoita_tavara

Oletko muuttamassa? Laita samalla turhakkeesi kiertoon

Muuton yhteydessä voi käydä kaapit ja tavarat läpi ja miettiä, mitä haluaa ottaa mukaan uuteen kotiin. Turhiksi jääneet ehjät ja hyväkuntoiset tavarat kannattaa lahjoittaa meille Kierrätyskeskukseen, josta ne pääsevät uudelleenkäyttöön.

  • Tavaroiden noutopalvelu – Tilaa noutopalvelu jos tarvitset lahjoitustavaroillesi kuljetuksen. Katso noutopalvelun sivulta mitä tavaroita noudamme. Huom! Maksuton noutopalvelumme on ajoittain ruuhkainen, joten tilaathan sen vähintään kaksi viikkoa ennen tarvitsemaasi ajankohtaa. Maksullisen pikanoudon voit saada viimeistään kolmen vuorokauden kuluttua noudon tilaamisesta. 
  • Peräkärryn muuttokuljetuksia tai lahjoitustavaroiden kuljetusta varten saat lainaksi veloituksetta käteispanttia vastaan.
  • Huonokuntoiset, uudelleenkäyttöön kelpaamattomat tavarat voit toimittaa HSY:n Sortti-asemalle. Sortti-asemalle tavarat voi viedä omalla autolla tai tilata HSY:ltä Nouto-Sortti-kuljetuspalvelun. Lisätietoja Sortti-asemista HSY:n sivuilla.

Niemi muuttopalvelut – tavaroiden kierrätystä yhteistyössä

Niemi muuttopalveluTilatessasi muuton Niemeltä, sinulla on mahdollisuus kierrättää itsellesi turhaksi käyneet tavarat yksinkertaisesti ja helposti muuttosi yhteydessä. Palvelu on sinulle muuton yhteydessä ilmainen.

Kierrätyskeskuksen ja Niemen tavoite on pääkaupunkiseudulla vähentää hyödyllisen ja käyttökelpoisen tavaran joutumista kaatopaikalle.

  • Kun tilaat muuttopalvelun Niemeltä pääkaupunkiseudulla, voit kierrättää itsellesi turhaksi käyneet tavarat yksinkertaisesti ja helposti muuttosi yhteydessä.
  • Muuttopalvelun mukana voit kierrättää muuttolaatikkoon mahtuvia kodin pieniä, uudelleenkäyttöön sopivia tavaroita, kuten astioita, toimivaa pienelektroniikkaa, koriste-esineitä ja käyttökelpoisia urheiluvälineitä.


  • Muuttolaatikkotilausta tehdessäsi kerrot vain, kuinka monta kierrätyslaatikkoa ja -säkkiä haluaisit toimitettavan kotiisi.
  • Kierrätyslaatikot ja -säkit toimitetaan sinulle muiden muuttolaatikoiden mukana. Niemen muuttajat vievät ne pois muuton yhteydessä.
  • Tehtäväksesi jää ainoastaan täyttää laatikot ja säkit itsellesi jo turhaksi käyneillä käyttökelpoisilla tavaroilla.
  • Palvelu on ilmainen.

Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä