Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Bloggaajien askarteluvinkkejä kevään ja kesän juhliin

Heitimme yhteistyöbloggaajillemme pussillisen Näprä-tuotteita sekä haasteen ideoida niistä ihastuttavia, hauskoja ja uniikkeja lahjoja kesäkauden juhliin.

Avaimenperät päiväkodintädeille

Avaimenperät KUVA UKKONOOA

Ihanat lahjat lastentarhanopettajille syntyivät yhdessä lasten kanssa. Tähän tarvittiin itsekoristellut puiset helmet, pellavalankaa ja hieman sorminäppäryyttä. Tarkemman ohjeen löydät UKKONOOA -blogista.

Lisäaikaa kirjankansille

Kirjakello UKKONOOA
Samaisesta UKKONOOA-blogista löydät ohjeen myös hauskalle kellolle. Tarvitset vain vanhan kirjan kannet, kellokoneiston, patterin ja pari minuuttia aikaa!

Tuunattu lamppu

LAMPPU KUVA HIMOHAMSTERI

Tähän lampunvarjostimeen on käytetty Näprä-osastolta löytyneitä kangassuikaleita, nappeja ja virkkauksia. Lue tarkemmat ohjeet Himohamsterin Tuunauspäiväkirjat -blogista.

Opettajalle pieni suloinen koru

kaulakoru Kuva VILLANANNA

Tämä koru on ah niin suloinen! Sitä varten tarvitset nahkapaloja, nappeja ja nahkanauhaa. Lue tarkemmat ohjeet VillaNanna-blogista.

Hiuskoru

hiuskoru, kuva MIMIIN BLOGI

Upea pitsikoru on kasattu yhteen liimaamalla toisiinsta pitsinpalasia, nahkaa ja paljetteja. Lopuksi koriste on liimattu satiininauhaan. Helppoa ja kaunista! Tarkempi ohje ja lisää kuvia löydät MiiMiin blogista.

Outo festarilaukku ja hupsu nahkaremmi


outo festarilaukku VillaNannahupsu nahkaremmi VillaNannaTiedossa festarit tai muut ulkoilmariennot? Ohjeet näihin oivallisiin kamppeisiin löydät VillaNannan blogista! Tarvitset kierrätysnahkaa, nappeja, vetoketjuja, lankaa, nahkaremmin ja pikkuisen vinonauhaa.

Pöytätabletit tuparilahjaksi

tabletit KUVA VILLANANNA

Lahja ystäville, jotka rakastavat ruokaa. Pohjana on käytetty vanhaa verhoa, johon on ommeltu Näprän virkattuja neliöitä. Lue ohje VillaNannan blogista.

Kurkkaa myös Kierrätyskeskuksen keräämät lahjavinkit täältä.

Näprän tuotteet löydät kaikista Kierrätyskeskuksen myymälöistä sekä verkkokaupasta.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä