Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Do you speak English? Use it to help people!

Ilmoitus 14.6.2013


Auta asiantuntemuksellasiVapaaehtoistehtävä pallura


Haemme englantia taitavaa vapaaehtoista pitämään lyhyitä kielikursseja Kierrätyskeskuksen työntekijöille.

 

Kierrätyskeskuksen työntekijöistä moni on työllistetty tai osatyökykyinen, ja pyrimme tukemaan heidän jatkotyöllistymistään. Kielitaito on merkittävä asia työmarkkinoilla, joten sen parantaminen on tärkeää.

 

Englannin kurssilla päämääränä on kehittää peruskielitaitoa ja oppia etenkin asiakaspalvelussa tarvittavaa sanastoa. Oppilaiden kielitaito on vaihteleva. Kurssi koostuu noin kahdeksasta erillisestä opetuskerrasta.

 

Vapaaehtoinen toimii kurssin opettajana ja Kierrätyskeskuksen työvalmentaja toimii tukena. Opettajia voi olla yhdessä ryhmässä useampikin.

 

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on voittoa tavoittelematon yhteiskunnallinen ja sosiaalinen yritys, jonka tavoite on parantaa ympäristön tilaa. Myös työllistäminen on keskeinen tavoite.

 

Kenelle? Kerhon opettajan ei tarvitse olla alan ammattilainen, mutta erinomainen englannin kielen taito ja asiakaspalvelusanaston tunteminen on tarpeen. Into auttaa ja opettaa ovat myös eduksi!

 

Missä? Ryhmiä on kolme: yksi Helsingissä, toinen Espoossa ja kolmas Vantaalla. Voit valita itsellesi sopivan paikan tai tulla opettamaan vaikka kaikkiin.

 

Milloin? Kerhot on tarkoitus aloittaa syksyllä 2013. Yksi vapaaehtoinen voi pitää joko yhden tai useamman kursseista, oman halunsa mukaan.  Paras aika kurssille olisi arkisin noin kello 13–14.

 

Kauan se kestää? Yksi kurssikokonaisuus on noin kahdeksan tunnin mittainen. Tunnit pidetään yksittäin.

 

Miten pääsen mukaan? Ota yhteyttä vapaaehtoistoiminnan koordinaattoriin Hanna Liljaan (vapaaehtoistyo@kierratyskeskus.fi, puh. 050 501 4850).


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä