Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

27.5.2016 12.17

Haluaisitko tulla kehittämään kanssamme Kierrätyskeskuksen palveluita?

Kehitämme parhaillaan uusia palvelukonsepteja, ja meille on ensiarvoisen tärkeää kuulla sinun näkemyksesi, toiveesi ja tarpeesi kehitteillä olevista ideoistamme. Toki kuulemme mielellämme myös, jos sinulla on toimintaamme tai kierrätykseen laajemmin liittyvä loistoajatus, jonka haluat jakaa kanssamme.

Järjestämme tiistaina 14.6. klo 16.30–18.30 asiakaspaneelin Kontulan ostarin Wanhassa postissa (Keinulaudantie 4, Helsinki). Osallistujille on tarjolla suolaista purtavaa sekä 30 euron lahjakortti Kierrätyskeskukseen.

Osallistu paneeliin ja täytä lyhyt osallistumislomake. Otamme tämänkertaiseen ryhmään mukaan noin 10 osallistujaa mahdollisimman erilaisista taustoista. Mukaan voi ja kannattaa ilmoittautua, vaikka Kierrätyskeskuksen toiminta ei olisikaan sinulle vielä tuttua.

Nyt järjestettävä asiakaspaneeli on startti Kierrätyskeskuksen pitkäaikaiselle yhteiskehittämiselle. Täytä lomake myös siinä tapauksessa, jos sinua kiinnostaa olla mukana kehittämässä Kierrätyskeskuksen palveluja jatkossa, mutta et pääse tähän 14.6. järjestettävään tapaamiseen. Meille on äärimmäisen tärkeää huomioida asiakkaidemme tarpeet ja toiveet kaikessa kehittämisessämme.

Lisätietoa 14.6. tilaisuudesta tai asiakaspaneelitoiminnasta voit kysyä osoitteesta pia.engstrom@kierratyskeskus.fi.

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä