Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Hyvä kiertää -auto kerää tavaraa Töölössä!

Hyvä kiertää -keräysauto vastaanottaa käyttökelpoista tavaraa Töölöntorilla. Keräysten tarkoituksena on helpottaa alueen asukkaiden kierrättämismahdollisuuksia ja pidentää tavaroiden elinkaarta. Tee ekoteko – ethän heitä hyvää tavaraa pois!

Aikataulu talvi-kevät 2017 

Kuljettaja autossa 1

Töölöntori

Töölöntorinkatu, 00260 Helsinki
Hyvä kiertää -auto Töölöntorilla

Klo 12–14

La 28.1. 
La 25.2 
La 25.3. 
La 29.4.
La 27.5.
  • Keräysautoon voit lahjoittaa itsellesi tarpeettomia, siistejä, ehjiä ja käyttökelpoisia kodin   pientavaroita kuten: astioita, vaatteita, kenkiä, kirjoja, mattoja, tietokoneiden keskusyksiköitä, litteitä näyttöjä, kannettavia tietokoneita, urheilutarvikkeita ja vapaa-ajantuotteita.
  • Emme ota vastaan rikkinäisiä ja likaisia tavaroita, vaan ne tulee toimittaa suoraan alueesi jäteasemalle.


Autoon ei oteta vastaan huonekaluja. Käyttökelpoiset huonekalut voi toimittaa suoraan Kierrätyskeskuksen kauppoihin tai niille voi tilata 
maksuttoman noudon

Tavaralahjoituksia otetaan vastaan myös Kierrätyskeskuksen kaupoissa aukioloaikoina. Pienikin lahjoitus on meille tärkeä. Lahjoittamalla tuet tärkeää työtä ympäristön hyväksi. Katso lisäksi: Mitä lahjoitustavaroille tapahtuu?


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä