Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Hyvä kiertää -auto kerää tavaraa Töölössä

Hyvä kiertää -keräysauto vastaanottaa käyttökelpoista tavaraa. Keräysten tarkoituksena on helpottaa alueen asukkaiden kierrättämismahdollisuuksia ja pidentää tavaroiden elinkaarta. Tee ekoteko – ethän heitä hyvää tavaraa pois

  • Keräysautoon voit lahjoittaa itsellesi tarpeettomia, siistejä, ehjiä ja käyttökelpoisia kodin   pientavaroita kuten: astioita, vaatteita, kenkiä, kirjoja, mattoja, tietokoneiden keskusyksiköitä, litteitä näyttöjä, kannettavia tietokoneita, urheilutarvikkeita ja vapaa-ajantuotteita.
  • Emme ota vastaan rikkinäisiä ja likaisia tavaroita vaan ne tulee toimittaa suoraan alueesi    jäteasemalle.

Autoon ei oteta vastaan huonekaluja. Käyttökelpoiset huonekalut voi toimittaa suoraan Kierrätyskeskuksen kauppoihin tai niille voi tilata maksuttoman noudon.

Tavaralahjoituksia otetaan vastaan myös Kierrätyskeskuksen kaupoissa aukioloaikoina. Pienikin lahjoitus on meille tärkeä. Lahjoittamalla tuet tärkeää työtä ympäristön hyväksi. Katso lisäksi: Mitä lahjoitustavaroille tapahtuu?

Aikataulu keväällä 2016 Kuljettaja autossa 1

Töölöntori

Töölöntorinkatu, 00260 Helsinki
Hyvä kiertää -auto Töölöntorilla klo 12–14.

  • Lauantaina 2.4.
  • Lauantaina 23.4.
  • Lauantaina 28.5


Keräämme kevään aikana yhdessä Uudenmaan Marttojen kanssa eri puolilla Uuttamaata käyttökelpoista ja ehjää tavaraa. Lue lisää Hyvät kiertämään! -keräyksestä


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä