Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

19.9.2016 9.40

Hyvä kiertää -auto Töölöntorilla kerran kuussa

Aikataulu syksy 2016

Töölöntori

Töölöntorinkatu, 00260 Helsinki
Hyvä kiertää -auto Töölöntorilla

Klo 12–14

la 24.9.
la 29.10.
la 26.11.
la 17.12.

Hyvä kiertää -keräysauto vastaanottaa käyttökelpoista tavaraa. Keräysten tarkoituksena on helpottaa alueen asukkaiden kierrättämismahdollisuuksia ja pidentää tavaroiden elinkaarta. Tee ekoteko, ethän heitä hyvää tavaraa pois

Mitä voit lahjoittaa?

  • Voit lahjoittaa itsellesi tarpeettomia, siistejä, ehjiä ja käyttökelpoisia kodin pientavaroita kuten: astioita, vaatteita, kenkiä, kirjoja, mattoja, tietokoneiden keskusyksiköitä, litteitä näyttöjä, kannettavia tietokoneita, urheilutarvikkeita ja vapaa-ajantuotteita.
  • Emme ota vastaan rikkinäisiä ja likaisia tavaroita, vaan ne tulee toimittaa suoraan alueesi    jäteasemalle.
  • Autoon ei oteta vastaan huonekaluja. Käyttökelpoiset huonekalut voi toimittaa suoraan Kierrätyskeskuksen kauppoihin tai niille voi tilata maksuttoman noudon.


Tavaralahjoituksia otetaan vastaan myös Kierrätyskeskuksen kaupoissa aukioloaikoina. Pienikin lahjoitus on meille tärkeä. Lahjoittamalla tuet tärkeää työtä ympäristön hyväksi. Katso lisäksi: Mitä lahjoitustavaroille tapahtuu?


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä