Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

5.9.2017 14.24

Hyvä kiertää -auto Töölössä syyslauantaisin

_DSC2164

Hyvä kiertää -keräysauto vastaanottaa käyttökelpoista tavaraa muutamana syyslauantaina. Keräysten tarkoituksena on helpottaa alueen asukkaiden kierrättämismahdollisuuksia ja pidentää tavaroiden elinkaarta. Tee ekoteko – ethän heitä hyvää tavaraa pois.

  • Keräysautoon voit lahjoittaa itsellesi tarpeettomia, siistejä, ehjiä ja käyttökelpoisia kodin   pientavaroita kuten: astioita, vaatteita, kenkiä, kirjoja, mattoja, kodin elektroniikkaa ja valaisimia, urheilutarvikkeita ja vapaa-ajantuotteita.
  • Emme ota vastaan rikkinäisiä ja likaisia tavaroita, vaan ne tulee toimittaa suoraan alueesi  jäteasemalle.

Autoon ei oteta vastaan huonekaluja. Käyttökelpoiset huonekalut voi toimittaa suoraan Kierrätyskeskuksen kauppoihin tai niille voi tilata maksuttoman tai maksullisen noudon

Tavaralahjoituksia otetaan vastaan Kierrätyskeskuksen kaupoissa aukioloaikoina. Pienikin lahjoitus on meille tärkeä. Lahjoittamalla tuet tärkeää työtä ympäristön hyväksi. Katso lisäksi: Mitä lahjoitustavaroille tapahtuu?

Aikataulu syksy 2017

Töölöntori

Töölöntorinkatu, 00260 Helsinki
Hyvä kiertää -auto Töölöntorilla

Klo 12–14

la 30.9. 
la 28.10.
la 25.11. 


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä