Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Istuuko prinssi Daniel Plan B -sohvalle?


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Plan B -uusiomallisto somistaa yhden maailmanmerkittävämmän kasvuyritystapahtuman Slushin päälavaa 11.–12.11.2015. Päälava toimii tapahtuman keskipisteenä ja nimekkäinä vieraina ovat muun muassa Ruotsin prinssi Daniel, Skypen perustaja Niklas Zennström ja Supercellin Ilkka Paananen.

Lavan somistuksesta vastaava Jenni Kääriäinen kääntyi Kierrätyskeskuksen puoleen ja kysyi Plan B:n huonekaluja tapahtumaan. Kääriäisestä Plan B on kiinnostava kierrätysteemalla toteutettu uusiomallisto.

– Onhan tämä tilaisuus, josta ei voi kieltäytyä. On hienoa, että työtämme arvostetaan, sanoo Plan B:n osastovastaava Tuuli Ekholm.

Plan B tuotteet syntyvät Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Nihtisillan tiloissa. Hylätyistä senkeistä, matkalaukuista, nojatuoleista tai vaikkapa pöydänjaloista mietitään aina yksilöllisesti, mitä niille tehdään.

Laiskanlinnat, tuolit ja rahit maalataan ja kunnostetaan Kierrätyskeskuksen puuverstaalla. Verhoomossa käydään läpi huonekalun pehmusteet ja jousitukset. Lopuksi huonekalu verhoillaan uudelleen kierrätykseen tulleilla verhoilukankailla.

Ekologiset ja eettiset huonekalut ovat huonekaluja, jotka on aikoinaan tehty niin hyvin, että kunnostamalla ja uudistamalla ne kestävät ikuisuuden, tuoden iloa ja väriä niin yksityiseen olohuoneeseen kuin isommankin toimiston aulaan.Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä