Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskukselle myönnetty Ekokompassi-todistus

15.4.2013


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskukselle on myönnetty Ekokompassi-todistus. HSY:n alla toimivan Ilmastoinfon myöntämä Ekokompassi on pääkaupunkiseudun pk-yrityksille soveltuva ympäristöasioiden hallintaa helpottava järjestelmä.

 

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yritys, jonka toiminnan tavoitteena on ympäristön tilan parantaminen tavaroiden uudelleenkäyttöä edistämällä sekä tarjoamalla  ympäristökoulutusta ja -kasvatusta. 

 

Ympäristötyö on siis ennestään oleellinen osa organisaation toimintaa. Silti Ekokompassia kannatti tavoitella.

 

– Ekokompassi kokoaa sisäisen ympäristötyön yhteen. Sen myötä olemme päivittäneet firman ympäristöpolitiikan ja laatineet ympäristöohjelman, jossa on asetettu käytännön tavoitteita, vastuuhenkilöitä ja aikatauluja, kertoo Kierrätyskeskuksen sisäisestä ympäristötyöstä vastaava ympäristöasiantuntija Annukka Kokkonen.

 

Tavoitteet liittyvät jätteen määrän vähentämiseen, energiatehokkuuden parantamiseen ja logistiikan tehostamiseen.

 

Ekokompassi on toistaiseksi myönnetty noin 40 yritykselle. Pääkaupunkiseudun pk-yritysten ympäristövaikutus on merkittävä, joten Kokkonen toivoo niistä mahdollisimman monen tavoittelevan Ekokompassia.

 

Lisätietoja: ympäristöasiantuntija Annukka Kokkonen, p. 045 636 6304


 


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä