Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskuksen ja HSY:n yhteistyö laajenee

13.3.2014


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen koulutuslinja on tehnyt Helsingin seudun ympäristöpalveluiden kanssa uuden sopimuksen ympäristöneuvonnasta ja -koulutuksesta. HSY kustantaa ja Kierrätyskeskus toteuttaa seuraavan kahden vuoden ajan pääkaupunkiseutulaisille suunnattua jäte-, kompostointi-, vesi- ja ilmastoaiheista ympäristöneuvontaa yhteensä noin 2200 tuntia vuodessa. Neuvontaa on tarjolla päiväkotilapsille, koululaisille ja kasvattajille, aikuisryhmille, järjestöille, taloyhtiöille, asiantuntijoille sekä erilaisiin tapahtumiin.


Kierrätyskeskuksen koulutuslinjan ympäristökasvattajat ja –asiantuntijat ovat hoitaneet HSY:n tilauksesta lasten ja heidän kasvattajiensa neuvontaa jo parinkymmenen vuoden ajan. Uusi sopimuskausi tuo uusia kohderyhmiä ja uusia aiheita, joiden tuomat haasteet otetaan ilolla vastaan.


Voit käyttää Kierrätyskeskuksen asiantuntemusta iloksesi ja hyödyksesi tilaamalla maksuttoman luennon esimerkiksi oman taloyhtiösi asukasiltaan.Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä