Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskuksen kaikki kaupat avoinna myös sunnuntaisin

27.10.2014

Kierrätyskeskuksen kaikki kaupat avoinna myös sunnuntaisin

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kaupat Helsingin Kyläsaaressa ja Itäkeskuksessa sekä tavaratalot Vantaan Koivukylässä ja Espoon Nihtisillassa ovat 16.11.2014 alkaen auki myös sunnuntaisin klo 12–16.

Arkisin kaupat ja tavaratalot ovat avoinna totuttuun tapaan klo 9–20 ja lauantaisin klo 10-16. Espoon Suomenojalle loppuvuodesta 2014 avattava kierrätyskauppa noudattaa samoja aukioloaikoja, myös sunnuntain osalta.

Nihtisillan tavaratalo ja Itäkeskuksen kauppa ovat olleet auki sunnuntaisin jo helmikuusta 2014 lähtien. "Asiakkaat ovat toivoneet sunnuntain aukioloaikoja myös muihin kauppoihimme. Sunnuntait ovat monelle luontevaa aikaa käydä kiertelemässä kierrätyskaupoissa.", kertoo myymätoimintojen johtaja Aatos Weckman. Weckman pitää tärkeänä, että Kierrätyskeskus pystyy tarjoamaan palveluitaan asiakkaille sopivina kellonaikoina.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksella on kaupat Helsingin Kyläsaaressa ja Itäkeskuksessa sekä tavaratalot Espoon Nihtisillassa ja Vantaan Koivukylässä.

Toiminnan tarkoituksena on vähentää luonnonvarojen kulutusta ja edistää uudelleenkäyttöä. Lisäämme ympäristötietoisuutta ja -vastuullisuutta sekä osallisuuden ja työnteon mahdollisuuksia.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on Helsingin kaupungin tytäryhtiö. Muita omistajia ovat muun muassa HSY, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä joukko kansalaisjärjestöjä. Yritys ei jaa voittoa omistajilleen. Kaikki tuotot käytetään toiminnan tarkoitusperien edistämiseen.

Lisätietoja:

Myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman p. 050 501 4871
Viestintäsuunnittelija Anu Saari p. 0400 348 155

Kauppojen yhteystiedot

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä