Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskuksen Matinkylän kauppa muuttaa syksyllä 2013

Tiedote 21.2.2013


Kierrätyskeskuksen Matinkylän kauppa muuttaa syksyllä 2013


Suomen suurin kierrätystavaratalo Matinkylässä joutuu sulkemaan ovensa syksyllä. Syynä on vuokrasopimusten päättyminen marraskuussa 2013. Kierrätyskeskus vuokraa Matinpurontiellä kolmea rakennusta, joista kahdessa toimii kierrätyskauppa. Kolmannessa rakennuksessa korjataan polkupyöriä ja elektroniikkaa.

Alueelle rakennetaan länsimetroa. Matinpurontien varrelle nousee myös asuintaloja, joiden arvioitu valmistumisaika on jo tänä keväänä.


– Rakennustöiden vuoksi asiakkailta on tullut huolestuneita kyselyjä, joudummeko pian sulkemaan. Kauppamme toimii kuitenkin syksyyn saakka, kertoo myymäläpäällikkö Pirjo Sorjonen.


Kierrätyskeskus neuvottelee parhaillaan uusista, korvaavista tiloista. Tarkoituksena on avata entistäkin suurempi kierrätystavaratalo Espoossa jo kesän aikana.


Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, Kierrätyskeskuksella on Espoossa jonkin aikaa uusi ja vanha toimipiste yhtä aikaa auki. Uuden kaupan sijainnista ja aukeamisen ajankohdasta tiedotetaan heti, kun asia varmistuu.


Lisätietoja:

myymäläpäällikkö Pirjo Sorjonen

p. 045 636 6316


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä