Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskus avaa kaksi uutta kauppaa

30.9.2013


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avaa kaksi uutta kauppaa marraskuun 2013 aikana Espoon Nihtisiltaan ja Helsingin Itäkeskukseen.

 

Espoon Nihtisiltaan Kutojantie kolmeen avataan marraskuun alussa Suomen suurin kierrätystavaratalo. Nihtisillan 7000 neliön tiloista 3000 on myymälätilaa. Avajaisjuhlia vietetään lauantaina 9.11.2013. Uudessa toimipisteessä kaikki osastot sijaitsevat samassa rakennuksessa ja toimistohuonekaluille saadaan oma osastonsa. Lisäksi tiloihin perustetaan keskitetty lajittelukeskus, jonka ansiosta Kierrätyskeskus voi ottaa entistä suurempia tavaramääriä vastaan alueen asukkailta ja yrityksiltä. Espoossa nyt toimiva Matinkylän toimipiste suljetaan marraskuun lopulla.

 

–Profiloimme jatkossa toimipisteitämme siten, että meillä on suuria tavarataloja sekä pienempiä kauppoja nykyistä keskeisimmillä sijainneilla. Näin saamme asukkaille uudelleenkäyttöpalvelumme entistä lähemmäksi ja helppokäyttöisemmiksi, kertoo myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman.

 

Marraskuun aikana avataan myös Itäkeskuksen uusi kauppa Citymarkettia vastapäätä osoitteeseen Kauppakartanonkatu 12. Itäkeskuksen 850 neliön kaupan valikoimiin tulee helposti mukaan otettavaa tavaraa, kuten pienhuonekaluja, vaatteita ja takuuhuollettuja pienelektroniikkalaitteita.

 

Kierrätyskeskus on sosiaalinen yritys, jolle on myönnetty Yhteiskunnallisen yrityksen merkki. Kierrätyskeskus tarjoaa työtä pitkään työelämästä pois olleille, työhön palaaville sekä kieliharjoittelijoille.  –Uudistusten myötä meillä lisääntyy työkokeilu-, harjoittelu- ja palkkatuen varaiset paikat, sanoo Weckman. Kierrätyskeskuksessa on mahdollista tehdä myös vapaaehtoistyötä.

 

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen jätteen määrää vähentämällä ja ympäristötietoisuutta lisäämällä. Vuonna 2012 yli 2 miljoonaa tavaraa lähti Kierrätyskeskuksen toimipisteiden kautta uudelleenkäyttöön.


Lisätietoja:

Logistiikkapäällikkö Pirjo Sorjonen p. 045 636 6316

Myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman p. 050 501 4871

Viestintäsuunnittelija Päivi Suihkonen p. 0400 348 104


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä