Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskus avaa kaupan Vantaan Koivukylään perjantaina 11.5.

Tiedote 10.5.2012


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avaa perjantaina 11.5. klo 10 uuden kaupan Vantaan Koivukylässä osoitteessa Hosantie 2. (Entinen Halmekuja.)


Uudessa toimipisteessä on yhteensä 3000 neliön tilat, joten kauppa on aikaisempaa Tikkurilassa sijainnutta kauppaa melkein triplasti suurempi.


Kierrätyskeskuksen Tikkurilan kauppa suljettiin lokakuussa 2011, kun paikan vuokrasopimus päättyi. Paikalle rakennetaan asuintaloja. Koivukylän kaupan oli tarkoitus avautua heti perään marraskuussa, mutta rakentamiseen ja lupa-asioihin liittyvien ongelmien vuoksi avaamista piti toistuvasti lykätä.


Entiseen Soliferin tehtaaseen rakennettiin toinen kerros, jotta korkean rakennuksen tila saatiin mahdollisimman tehokkaasti käyttöön.


– Tilalaajennuksen ansiosta pystymme paremmin vastaamaan palveluiden kasvaneeseen kysyntään. Mutta remontti oli isompi ja haastavampi kuin odotettiin, kertoo myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman.


Asiakkaat ovatkin odottaneet avautumista malttamattomina.


– Joka päivä on tullut ihmisiä kyselemään, milloin kauppa aukeaa. On hienoa, että palveluillemme on kysyntää. Samalla täytyy kiittää asiakkaita kärsivällisyydestä, toteaa myymäläpäällikkö Olli Sarpo.


Koivukylän kauppa on avoinna arkisin klo 10–20 ja lauantaisin klo 9–15.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yritys,

joka vähentää luonnonvarojen kulutusta ja jätteiden määrää edistämällä tavaroiden uudelleenkäyttöä ja lisäämällä ympäristötietoisuutta. Kierrätyskeskukselle on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys

-merkki.


Lisätietoja:


myymäläpäällikkö Olli Sarpo, p. 0400 348 107

myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman, p. 050 501 4871


Lisätietoja kaupan valikoimasta ja palveluista Koivukylän kaupan omalta sivulta!
Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä