Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskus korjaa vuosittain 2000 polkupyörää ajokuntoon

16.3.2015

Kierrätyskeskus korjaa vuosittain 2000 polkupyörää ajokuntoon


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskukselle lahjoitetut polkupyörät korjataan tai huolletaan ajokuntoon Nihtisillan polkupyöräverstaassa. Viime vuonna Kierrätyskeskus toi myyntiin noin 2000 huollettua polkupyörää ja 3000 polkupyörän varaosaa.

Pyöriä on huollettu talven aikana jo noin tuhat kappaletta. Huoltotyö jatkuu verstaalla läpi vuoden. ”Huoltamamme polkupyörät ovat suosittuja. On hienoa, että meillä on niitä tarjota tänäkin vuonna runsaasti. Kiitos kuuluu etenkin kaikille pyöränsä kiertoon lahjoittaneille”, kertoo myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman. Huolletut pyörät tulevat myyntiin Kierrätyskeskuksen kauppoihin lauantaina 21. maaliskuuta. Polkupyörien myynnistä saadut tuotot käytetään ympäristötyöhön ja työllistämiseen.

Kierrätyskeskus noutaa kaikenkuntoisia polkupyöriä

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus noutaa maksutta kaikenkuntoisia polkupyöriä kevätsiivousten alta. Maksuttoman noutopalvelun voi tilata myös taloyhtiöiden pihoilta ja yhteistiloista poistettaville polkupyörille. Keräysautoon voi laittaa samalla muutakin käyttökelpoista tavaraa.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksella on kaupat Helsingin Kyläsaaressa ja Itäkeskuksessa sekä Espoon Suomenojalla. Tavaratalot sijaitsevat Espoon Nihtisillassa ja Vantaan Koivukylässä.

Toiminnan tarkoituksena on vähentää luonnonvarojen kulutusta ja edistää uudelleenkäyttöä. Lisäämme ympäristötietoisuutta ja -vastuullisuutta sekä osallisuuden ja työnteon mahdollisuuksia.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on Helsingin kaupungin tytäryhtiö. Muita omistajia ovat muun muassa HSY, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä joukko kansalaisjärjestöjä. Yritys ei jaa voittoa omistajilleen. Kaikki tuotot käytetään toiminnan tarkoitusperien edistämiseen.


Lisätietoja:
Tekninen asiantuntija Kimmo Kari, 0400 348 130
Myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman, 050 501 4871


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä