Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskus muuttaa Matinkylästä Nihtisiltaan

26.6.2013


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avaa uuden toimipisteen Espoon Nihtisiltaan loppuvuodesta 2013. Entistäkin suurempiin tiloihin Kutojantie kolmeen avataan kierrätystavaratalo sekä lajittelukeskus.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen Espoon toimipiste sijaitsee tällä hetkellä Matinkylässä. Kauppa sijoittuu kahteen rakennukseen, jotka suljetaan syksyllä vuokrasopimusten päättymisten vuoksi. Alueelle rakennetaan asuintaloja.


Matinpurontie 3  (huonekalu- ja rakennustarvikeosastot) suljetaan lokakuun lopulla ja Matinpurontie 8 (pientavara-, elektroniikka- ja vaateosastot) suljetaan marraskuun lopulla.


– Asiakkailta on tullut huolestuneita kyselyjä, joko Matinkylän kauppa on suljettu. Siellä voi kuitenkin asioida normaalisti syksyn sulkemiseen asti, kertoo logistiikkapäällikkö Pirjo Sorjonen.


Nihtisillan toimipistettä remontoidaan ja avajaispäivästä tiedotetaan heti kun se varmistuu. Nihtisillassa toimitilaa on yli 7000 neliötä, kun Matinkylässä on pärjätty 4000 neliöllä. Suomen suurin kierrätystavaratalo kasvaa siis entistäkin suuremmaksi.


Uudessa toimipisteessä kaikki osastot sijaitsevat samassa rakennuksessa ja toimistohuonekaluille saadaan oma osastonsa. Lisäksi tiloihin perustetaan keskitetty lajittelukeskus, jonka ansiosta Kierrätyskeskus voi ottaa entistä suurempia tavaramääriä vastaan. Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksella on yhteensä neljä kauppaa Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. 


– Espoolaiset käyttävät palvelujamme aktiivisesti – niin käytetyn tavaran lahjoittajat kuin hankkijatkin. Nyt tavoitteena on perustaa riittävän iso toimipiste, jotta kasvaneeseen kysyntään voidaan vastata. Tehostamalla palvelujamme saamme aikaan myös positiivisia ympäristövaikutuksia entistä enemmän, Sorjonen linjaa.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on voittoa tavoittelematon yleishyödyllinen yhteisö. Toiminnan tavoitteena on elinympäristön parantaminen jätteen määrää vähentämällä ja ympäristötietoisuutta lisäämällä. Vuonna 2012 yli 2 miljoonaa tavaraa lähti Kierrätyskeskuksen toimipisteiden kautta uudelleenkäyttöön.

 

Lisätietoja:

Logistiikkapäällikkö Pirjo Sorjonen p. 045 636 6316


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä