Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Kierrätyskeskus noutaa kaikenkuntoisia polkupyöriä taloyhtiöiltä

11.3.2014

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ottaa vastaan kevätsiivousten yhteydessä taloyhtiöiden pihoilta ja yhteistiloista poistettavia polkupyöriä. Taloyhtiöt voivat tilata Kierrätyskeskukselta maksuttoman noudon ja laittaa samalla kiertoon muutakin käyttökelpoista tavaraa.

Kierrätyskeskuksen huoltamat polkupyörät ovat kysyttäjä. Huolletut polkupyörät tulevat Kierrätyskeskuksen kauppoihin lauantaina 22. maaliskuuta. Ensi vaiheessa pyöriä on noin 350-400 kappaletta.

Kierrätyskeskus etsii yhteistyökumppaneita polkupyörien huoltamiseen. ”Yhdessä tekemällä yhä suurempi osa polkupyöristä saadaan uudelleenkäyttöön, joka on aina materiaalikierrätystä parempi vaihtoehto. Asiakkaat myös haluavat hankkia huollettuja pyöriä Kierrätyskeskukselta" kertoo myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman. Viime vuonna Kierrätyskeskuksen kautta ohjautui uudelleenkäyttöön 1200 huollettua polkupyörää ja 1600 polkupyörän varaosaa.  


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksella on kaupat Helsingin Kyläsaaressa, Hietalahdessa ja Itäkeskuksessa sekä tavaratalot Espoon Nihtisillassa ja Vantaan Koivukylässä. 

Toiminnan tarkoituksena on vähentää luonnonvarojen kulutusta ja edistää uudelleenkäyttöä. Lisäämme ympäristötietoisuutta ja -vastuullisuutta sekä osallisuuden ja työnteon mahdollisuuksia. 

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on Helsingin kaupungin tytäryhtiö. Muita omistajia ovat muun muassa HSY, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä joukko kansalaisjärjestöjä. Yritys ei jaa voittoa omistajilleen. Kaikki tuotot käytetään toiminnan kustannuksiin. 

Lisätietoja:  
myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman, 050 501 4871

Katso lisää: maksuton noutopalveluPalaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä