Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Maksuton noutoauto hakee taloyhtiön turhat tavarat

16.5.2013Noutoauto


Paljastiko taloyhtiön kevättalkoot kasan hylättyjä polkupyöriä? Ei hätää, Kierrätyskeskuksen maksuttoman noutoauton voi tilata myös taloyhtiöihin pääkaupunkiseudulla. Jätekustannukset pienenevät, kun käyttökelpoista tavaraa ei tarvitse toimittaa kaatopaikalle.

 

Noutoauto saapuu taloyhtiön pihaan sovittuna aikana, jolloin kaikki asukkaat voivat tuoda siihen itselleen tarpeettomaksi jäänyttä tavaraa.


Autoon voi lahjoittaa ehjää ja hyväkuntoista pientavaraa kuten astioita, kenkiä, vaatteita, kirjoja, levyjä ja harrastevälineitä. Se ottaa vastaan myös kaikenkuntoisia polkupyöriä. Huonekaluille ja suurille esineille on tilattava erillinen kuljetus.


Noutoauto tilataan noutolomakkeella tai puhelimitse vähintään kaksi viikkoa ennen sovittua aikaa. Se päivystää tilaajan toivomassa paikassa sovitun ajan, mutta korkeintaan tunnin.

Maksutonta noutopalvelua tarjottiin taloyhtiöiden käyttöön ensimmäisen kerran viime syksynä. Palvelu saavutti heti suuren suosion.


– Turhat, mutta käyttökelpoiset tavarat kannattaa toimittaa uudelleenkäyttöön eikä kaatopaikalle. Samalla taloyhtiöiden turhat jätekustannukset vähenevät. Palvelu auttaa myös autottomia ja kiireisiä kierrättämään, kertoo viestintäsuunnittelija Päivi Suihkonen.


Auton voi tilata numerosta 050 501 4858 tai sähköisellä noutolomakkeella osoitteesta www.kierratyskeskus.fi/nouto.


Lisätietoja: Viestintäsuunnittelija Päivi Suihkonen, puh. 0400 348 104


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä