Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

1.3.2017 15.11

Näprän ehdotus lasten synttäreille: Ohjelmanumeroksi askartelua!

Kepparit-2


Tilaa lasten synttärien ohjelmanumeroksi keppihevosten tekemistä, t-paitojen koristelua tai rytmisoitinpaja! Kutsu lapsesi kaverit Näpräpajalle ja säästyt itse ohjelman järjestämiseltä, siivoukselta sekä vieraslahjoilta.

Lasten pajat tarjoavat hauskaa tekemistä esimerkiksi synttäreiden ohjelmaksi. Pajat järjestetään Kädentaitopalvelu Näprän pajatiloissa Espoon Nihtisillassa (Kutojantie 3).

Kahden tunnin synttäripaketti sisältää noin tunnin verran ohjattua askartelua, jonka jälkeen varataan saman verran aikaa herkuttelulle. Hintaan kuuluu askartelujen ohjaus ja kaikki askarteluihin tarvittavat materiaalit sekä  tarjoiluastiat, mutta ei tarjoiluja.

Vaihtoehtoina ovat seuraavat pajat:

 

T-paidan koristelupaja

  • Pajassa koristellaan tekstiliväreillä. Paidat saa paikan päältä tai mukaan voi ottaa myös oman paidan koristeltavaksi. Myös kaikki koristeluun tarvittavat materiaalit kuuluvat pajan hintaan.

Koruaskartelupaja

  • Pajassa askarrellaan koruja kierrätysmateriaaleista, kuten puu- ja muovihelmistä. Pajassa voi tehdä itselleen esimerkiksi kaulakorun, rannekorun tai hiuskoristeen.

Keppihevospaja

  • Pajassa valmistetaan keppihevosia tai -eläimiä kierrätysmateriaaleista.

Rytmisoitinpaja

  • Pajassa valmistetaan hauskoja rytmisoittimia kierrätysmateriaaleista.

Tutustu pajoihin tarkemmin täällä, löydät sieltä myös ohjeet tilaukseen!Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä