Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Onnea Palat kiertoon -voittajille!

Palat kiertoon -kilpailu on päättynyt ja voittajat ratkenneet. Saimme useita upeita kilpailutöitä, joista kolme palkittiin Kierrätyskeskuksen lahjakorteilla. Raadin mielestä oivallisimmat työt olivat seuraavat:

1. sija
Tiina Saastamoinen
"Takaisin siihen muotoon, mistä palat on alun perin tehty"
Taulu


Raadin perustelut: "“Teoksen idea on omaperäinen ja palasten uudelleenkäyttö on luovaa. Teos on suunnittelultaan ja muotoilultaan kaunis ja tarkoituksenmukainen. Lisäksi teokseen uppoaa paljon paloja, jotka muutoin menisivät hukkaan.”


2. sija:
Henriika Haapakoski
 "Lumihiutaleet"
Ikkunakoriste

lumihiutale

Raadin perustelut: "“Teos on suunnittelultaan ja muotoilultaan kaunis, raadin mielestä teos toimisi myös koruna. Teos ei ole kohtuuttoman vaikea toteuttaa ja siinä ei tarvita ollenkaan liimaa. Ikkunakoristeessa reiät toimivat hyvin valon lapäisijänä.”


3. sija:
Henriika Haapakoski
"Enkeli"
Joulukoriste
enkeli


Raadin perustelut: “Teoksessa on hyvin hyödynnetty palan muoto, valmistaminen ei ole vaikeaa tai kallista ja lähes kaikki materiaali on käytettyä.”


Lisäksi kunniamaininnan saivat mette Almay, Pirjo Ingerö sekä Pirkko Harainen. Tuomaristona toimi Kierrätyskeskuksen Askartelupörssin ja Plan B:n työntekijöitä. Kiitos kaikille osallistujille ja onnea voittajille!

Kilpailutyöt ovat nähtävissä Hietalahden kauppamme näyteikkunassa (Lönnrotinkatu 45). Katso täältä Palat kiertoon -kilpailun säännöt, palkinnot ja arviointikriteerit.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä