Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ja Niemi yhteistyöhön

6.3.2014 Niemi muuttopalvelu


Tavarat kiertoon helposti muuton yhteydessä!


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus ja muuttopalvelu Niemi aloittivat yhteistyön, jonka myötä Niemen asiakkaat voivat lahjoittaa kierrätykseen itselleen tarpeettomia, mutta käyttökuntoisia pientavaroita ja vaatteita helposti muuton yhteydessä.


Punaisten muuttolaatikoiden lisäksi asiakas voi halutessaan tilata Niemeltä Kierrätyskeskuksen vihreitä laatikoita ja säkkejä, joihin pakataan kierrätykseen lahjoitettavat tavarat ja tekstiilit. Muuttomiehet ottavat vihreät laatikot ja säkit muuttokuormaan, josta ne päätyvät myytäväksi Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen kauppoihin. Palvelu on täysin ilmainen.


Palvelun avulla Niemi haluaa osaltaan vähentää ympäristön kuormitusta ja tukea Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksen työllistämistyötä.


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus on voittoa tavoittelematon yritys, jonka tavoitteena on vähentää luonnonvarojen kulutusta ja lisätä työnteon mahdollisuuksia. Kierrätyskeskus edistää tavaroiden uudelleenkäyttöä sekä tarjoaa ympäristökasvatusta ja -koulutusta pääkaupunkiseudulla. Lisäksi Kierrätyskeskus tarjoaa työtä vaikeassa työmarkkinatilanteessa oleville työnhakijoille vuosittain noin 190 henkilötyövuoden verran. Tavaroista saatavat tulot Kierrätyskeskus käyttää tämän toiminnan kustannuksiin.


Lue lisää uudesta palvelusta Niemen sivuilta.


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä