Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

2.5.2016 16.01

Plan B -kalusteet somistavat Tennispalatsin elokuvateatteria!

Tiesitkö, että Finnkinon elokuvateattereissa järjestetään paljon erilaisia yritystilaisuuksia, seminaareja, tuotelanseerauksia ja kokouspäiviä? Oma esitys isolla valkokankaalla ja uusin kokoustekniikka takaavat, että tilaisuudesta syntyy mieleenpainuva elämys. Tulevaisuudessa tuo elämys on entistä suurempi, sillä Kierrätyskeskuksen oma Plan B -uusiomallisto on nyt menossa mukana!


Finnkino

Kierrätyskeskus sai jokin aika sitten yhteydenoton Finnkinon edustajalta. Hän oli tutustunut Plan B -huonekaluihin syksyn 2015 kasvuyritystapahtuma Slushissa. Finnkinolta tiedusteltiin toimittaisimmeko huonekaluja myös heille ja tottahan toki tartuimme tilaisuuteen!


Finnkinoa koristamaan valikoitui seitsemän huonekalun kokonaisuus, joka on helposti liikuteltavissa tilasta toiseen. Huonekaluja voi yhdistellä isompiin tai pienempiin kokonaisuuksiin, järjestellä monella eri tavalla ja luoda useita erityylisiä kokonaisuuksia. Kalusteita käytetään tilaisuuksissa, joissa lavalla on useampia esiintyjiä tai kun aikomuksena on järjestää esimerkiksi paneelikeskustelu.


Plan B:n ja Finnkinon yhteispelistä tekee erityisen hauskan se, että siinä missä elokuvateatterit ovat teknologian edelläkävijöitä, ovat Plan B -aarteet lähtöisin eri vuosikymmeniltä. Ne ovat palvelleet ensin alkuperäisessä muodossaan ja päätyneet sitten Kierrätyskeskuksen verstaalle saaden uuden olomuodon. Jatkossa Finnkinon saleissa uusi tekniikka kohtaa vanhaa juhlistavan käsityötaidon!


Tutustu Plan B -tuotteisiin.Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä