Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Polkupyöräpoliisi on asiallisen fillaroinnin mestari!

Vanhempi konstaapeli Susanna Maran mielestä fillaripoliisin työ on mukavaa vaihtelua normaaliin autopartiointiin. Pyörällä pääsee paikkoihin mihin autolla ei välttämättä tule mentyä, kuten rannoille, puistoihin ja pihoille. Fillarointi on kätevää myös yleisötapahtumissa, jolloin poliisi pääsee liikkumaan ihmismassojenkin seassa suhteellisen jouhevasti.

“Vuorovaikutus kansalaisten kanssa on erilaista polkupyöräpartiossa, ihmiset tulevat todella herkästi juttelemaan ja ovat hyväntuulisia. Urheilullisena ihmisenä arvostan sitäkin, että työpyöräilyssä saa samalla ylläpidettyä kuntoa: kilometrejä työpäivän aikana tulee yleensä 50–70!”

Polkupyöräpoliisi pitää toki myös kanssapyöräilijöidensä puolia!

“Viime kesältä muistan erään takaa-ajokeikan polkupyörillä, jolloin jahtasimme keskustassa polkupyörävarasta. Varas saatiin saarrettua umpikujaan ja polkupyörä palautettiin oikealle omistajalle.”

Pyöräily on Susannalle myös elämys. Valoisina kesäöinä työvuoron päättävä fillarointi keskustasta Vantaanjoen viertä Malmin poliisiasemalle on täynnä maagista tunnelmaa ja kauniita maisemia!

fillaripoliisi


Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä