Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy - ekologisesti, sosiaalisesti ja taloudellisesti kestäviä, tulevaisuutta turvaavia tekoja.

Ajankohtaista

Suomen suurin kierrätystavaratalo täytti vuoden

3.11.2014
Suomen suurin kierrätystavaratalo täytti vuoden

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus avasi Suomen suurimman kierrätystavaratalon Espoon Nihtisiltaan Kutojantie kolmeen lokakuun lopussa 2013. Nihtisillan 7000 neliön tiloista 3000 on myymälätilaa. Tiloissa toimii myös Kierrätyskeskuksen lajittelukeskus.

Vuosijuhlia vietetään lauantaina 8.11.2014. klo 10–16. Ohjelmassa on Rojupöhö-nukketeatteriesitys klo 13 ja 14. Näprän pajassa tehdään kierrätysmateriaaleista heijastimia klo 10-14. Lisäksi tarjolla on kakkukahvit 500 henkilölle.

Nihtisillan tavaratalo on vetänyt hyvin asiakkaita ja kiertoon tullut tavara on liikkunut nopeasti. Vuoden 2014 aikana yli miljoona tavaraa on kiertänyt Nihtisillan kierrätystavaratalon kautta. ”Asiakkaat ovat kiitelleet siistiä isoa tavaratalomaista tilaa ja monipuolista valikoimaa.”, kertoo myymäläpäällikkö Pirjo Sorjonen.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksella on kaupat Helsingin Kyläsaaressa ja Itäkeskuksessa sekä tavaratalot Espoon Nihtisillassa ja Vantaan Koivukylässä. Loppuvuodesta avataan kauppa Espoon Suomenojaan.

Toiminnan tarkoituksena on vähentää luonnonvarojen kulutusta ja edistää uudelleenkäyttöä. Lisäämme ympäristötietoisuutta ja -vastuullisuutta sekä osallisuuden ja työnteon mahdollisuuksia.

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy on Helsingin kaupungin tytäryhtiö. Muita omistajia ovat muun muassa HSY, Espoon ja Vantaan kaupungit sekä joukko kansalaisjärjestöjä. Yritys ei jaa voittoa omistajilleen. Kaikki tuotot käytetään toiminnan tarkoitusperien edistämiseen.

Lisätietoja:
Myymäläpäällikkö Pirjo Sorjonen, p. 045 636 6316
Myymälätoimintojen johtaja Aatos Weckman, p. 050 501 4871

Palaa otsikoihinPoutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä